Hesburger

Apulaisravintolapäällikkö

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 17.04.2023, 13:00
  • Suljettu 19.04.2023, 8:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Apulaisravintolapäällikkö

Hesburger Klaukkala etsii nyt apulaisravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Apulaisravintolapäällikkönä vastaat ravintolapäällikön oikeana kätenä ravintolan toiminnasta ja tuloksesta. Tehtäväsi on yhdessä tiimisi kanssa varmistaa iloisella asenteellasi asiakkaidemme erinomainen palvelukokemus. Olet tehokas organisoija ja osaat jakaa vastuuta myös muille tiimiläisillesi. Sinulla on ymmärrys ravintolan taloudellisista tunnusluvuista ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta aiempaa esihenkilökokemusta ravintola-alalta ja positiivista palveluasennetta sekä tiimihenkeä. Työskentelyäsi tukevat ravintolapäällikkö ja vahva ketjuorganisaatio.

Me heseläiset teemme töitä hymyssä suin ja tiiminä.

Sinun on mahdollisuus vaikuttaa työaikoihisi, mutta toivomme sinun työskentelevän joustavasti ravintolan aukioloaikoina. Työaikasi on 90/112,5 tuntia/3 viikkoa, tai voimme sopia tunnit tilanteen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen.  

Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Apulaisravintolapäälliköitä kannustamme yhä parempiin suorituksiin bonuspalkalla.  Tavoitteemme on olla pikaruoka-alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. 

Voit kurkistaa täältä heseläisten työpäiviin:https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin

Kiinnostuitko? Hienoa! Olisi mahtavaa kuulla sinusta työhakemuksen merkeissä. Täytäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla Klaukkalan mahtavaan ja iloiseen tiimiin!

Lisätiedot: Ravintolapäällikkö Saana Laihiainen, saana.laihiainen@hesburger.fi

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy seitsemästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Saksasta, Ukrainasta ja Bulgariasta. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2022 verollinen myynti Suomessa oli 264 miljoonaa euroa ja ulkomailla 145 miljoonaa euroa. 

Osaamisalue: