Haemme pääkaupunkiseudulle mm. Länsimetron asemahankkeisiin

Työmaa-/projekti-insinöörejä ja työnjohtajia infrarakentamisen rakennusteknisiin töihin

 

Rakennusteknisissä töissä tuotteitamme ovat erilaisten kalliotilojen rakentaminen käyttövalmiiksi rakennuksiksi, urheiluhallit, tuulivoimapuistot sekä teollisuus-, vesihuolto- ja pysäköintilaitokset. Kanssamme tulet työskentelemään erityisesti vaativien betonirakenteiden parissa.

Työmaa-/projekti-insinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan aisaparina ja koko työmaajohdon tärkeänä tukena tuottaen ja analysoiden tietoa päätöksenteon tueksi. Kykenet sisäistämään sopimustekstiä ja hallitset kirjauskäytännöt. Monipuolisessa tehtävässä seuraat hankkeen aikataulua, laatua ja taloutta, ja pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaidemme kanssa.

Työnjohtajana vastaat oman vastuualueesi tuloksellisesta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta vaativissa rakennusteknisissä hankkeissa. Valvot työnaikaista laatua ja ymmärrät laadukkaan työn merkityksen. Jämäkällä toiminnallasi varmistat tehtäviesi suunnitelmien mukaisen toteutumisen laadukkaasti ja työturvallisesti osana hankkeen työnjohtoa.

Tehtävät edellyttävät vuorotyövalmiutta.

Etsimme

Etsimme sinua, joka järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi toteutat työmaan laadusta ja työturvallisuudesta huolehtien. Sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, ja langat pysyvät käsissäsi. Esimiehenä toimit esimerkillisesti, tasapuolisesti ja vastuullisesti, ja pidät luontevasti yhteyttä myös asiakkaidemme kanssa. Olet motivoitunut ja haluat kehittyä. Sinulla on

  • työnjohtajan tehtävään vähintään kolme vuotta kokemusta työmaatehtävistä, työmaainsinöörinä voit olla tuoreempi osaaja ja innokas kehittämään osaamistasi, tai pitkän linjan osaaja jolla on jo 3-5 vuoden rautainen kokemus työmaalta
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä sujuvat kirjalliset viestintätaidot
  • englannin kielen taito
  • nykyaikainen IT-osaaminen
  • rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin AMK/DI-koulutus

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa 16.7.-10.8. arkisin klo 8-16 yksikönjohtaja Petri Saarinen, puh. 0400 935 182.

Jätä hakemuksesi 31.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Osaamisalue: