Hesburger

Hampurilaistyöntekijä / Hesburger Tampere Kuninkaankulma

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 07.12.2021, 13:00
  • Suljettu 20.04.2024, 1:40
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Hampurilaistyöntekijä / Hesburger Tampere Kuninkaankulma

Tartu herkulliseen tilaisuuteen!
Hesburger Kuninkaankulma etsii nyt ravintolatyöntekijää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla n. 20-50 h/3 viikkoa, mutta tuntimäärät ovat sovittavissa. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin.  
 
Etsimämme työntekijä on ystävällinen ja muut huomioon ottava, ripeä ja tunnollinen töissään sekä asiakaspalvelun ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Olemme hyvin pieni mutta tiivis työporukka ja toivommekin että joukkoomme liittyvä on tinkimätön tiimipelaaja ja haluaa yhdessä meidän kanssamme jatkaa toimipaikan kehitystä. Paineensitetokyky ja oma-aloitteisuus ovat tärkeitä valttikortteja hakijalla. Toivomme myös että sinulle ei ole ongelma työskennellä tarvittaessa muissa alueen ravintoloissa.  
 
Voit hakea meille töihin, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa työkokemusta. Mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut Hesburger-työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Voit suorittaa myös elintarvikelainsäädännön edellyttämän hygieniapassin kauttamme. Kenties tulevaisuudessa sinäkin koulutat uusia työntekijöitä, sillä Hesburgerilla voit edetä urallasi vaikkapa vuoro- tai ravintolapäälliköksi.  
 
Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista. Työajat ovat joustavia ja työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita yhdessä sovitulla tuntimäärällä.  
 
Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun ravintoloissa työskentelee noin 7900 henkilöä. Vuoden 2019 verollinen myynti Suomessa oli 236 miljoonaa euroa ja ulkomailla 111 miljoonaa euroa.  
 
Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka Suomessa. Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys. Koulutamme työntekijöitämme sekä omissa sisäisissä koulutuksissa että tutkintoihin johtavilla oppisopimuskoulutuksilla ja panostamme monin tavoin työhyvinvointiin.
Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!
Kiinnostuitko? Kurkista täällä heseläisten työpäiviin: https://www.hesburger.fi/toihin-hesburgeriin  
 
Hakemukset ja lisätiedot:ravintolapäällikkö Noora Sandén, noora.sanden@hesburger.fi

Osaamisalue: