Tutustu tuotteisiimme:


LAURA Rekrytointi Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta rekrytoinnista. Kanssamme onnistut rekrytoinnissa ja tavoitat parhaat osaajat!

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com-palvelulle, Rekrytointi.com Osaajapankille ja LAURA™-rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena palveluidemme kotimaisuudesta.

Rekrytointi.com työpaikkailmoittelussa yhdistyvät laadukkuus, kattavuus ja kustannustehokkuus.
Lue lisää
Laadukkuus

Varmistamme, että ilmoituksesi on aina laadukkaasti esillä.

Kattavuus

Verkostossamme on yli 40 suomalaista kumppanimediaa. Mediakumppaniverkostomme tavoittaa verkossa 2,9 miljoonaa kävijää viikoittain.

Kustannustehokkuus

Edullinen hinnoittelu, tavoitat haluamasi kohderyhmän kustannustehokkaasti.

Kaikilla ilmoitustuotteilla tyytyväisyystakuu!


Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedon uusista sisällöistämme ja tulevista tapahtumista sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Uutishuone

Näin rekrytoijat hyötyvät Osaajapankin osaajista

November 17, 2023Rekrytointi.com Osaajapankki tarjoaa useita hyötyjä LAURA Rekrytointijärjestelmää käyttäville asiakkaillemme. Kerromme tässä artikkelissa, miten LAURAa käyttävät rekrytoijat voivat erottautua edukseen työnhakumarkkinoilla ja helpottaa työnhakijoiden työnhakua. Ilmoituksesi on houkuttelevasti esillä Rekrytointi.com:ssa Työpaikkailmoituksen julkaisu Rekrytointi.com-sivustolle onnistuu helposti suoraan LAURA Rekrytointijärjestelmästä muutamalla klikkauksella. Ilmoituksesi hyötyy kattavasta näkyvyydestä koko Rekrytointi.com-verkostossa ja on houkuttelevasti esillä.
Read More
Loistava rekrytointistrategia ja kohdistettu rekrytointimarkkinointi auttavat Vantaan kaupunkia menestymään rekrytoinnissa.

Loistava rekrytointistrategia ja kohdistettu rekrytointimarkkinointi auttavat Vantaan kaupunkia menestymään rekrytoinnissa

October 26, 2023Vantaan kaupungin tehokas rekrytointistrategia ja positiiviset tulokset rekrytoinneissa ovat ansainneet huomiota. Kaupunki on tunnettu, paitsi dynaamisen kaupunkielämänsä ja monipuolisen palvelutarjontansa, myös houkuttelevana työnantajana. Vantaan kaupunki on onnistunut osoittamaan, että se ei ole pelkästään hyvin johdettu organisaatio, vaan myös mukava työpaikka, jossa työntekijöillä on mahdollisuus menestyä ja kehittyä. Lue lisää,.
Read More
Työpaikanvaihtohalukkuus korkealla ammattilaisten keskuudessa – ihanteellisimmat työnantajat panostavat vuonna 2023 palkkaan, työn joustavuuteen sekä ihmisiin ja kulttuuriin työpaikalla

Työpaikanvaihtohalukkuus korkealla ammattilaisten keskuudessa – ihanteellisimmat työnantajat panostavat vuonna 2023 palkkaan, työn joustavuuteen sekä ihmisiin ja kulttuuriin työpaikalla

September 19, 2023Työpaikanvaihtohalukkuus on nyt korkealla, sillä yli 50 % ammattilaisista voisi harkita vaihtavansa työnantajaa seuraavan vuoden aikana. Tämä selviää maailman johtavan työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen keskittyneen Universum Finlandin vuoden 2023 ammattilaistutkimuksesta*.  7 744 vastaajaa useilta eri aloilta, ja keskimäärin 8 vuoden työkokemuksella, kertoivat tutkimuksessa työelämämieltymyksistään. Tärkeimmät ja houkuttelevimmat työnantajan ominaisuudet.
Read More

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.