Eltel saa kattavaa lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille Rekrytointi.com-palvelun avulla

Eltel saa kattavaa lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille Rekrytointi.com-palvelun avulla

Ramona Westersund Referenssit

Eltel Networks Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Eltel takaa elintärkeät verkkoyhteydet ihmisille tuoden lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa vuoden jokaisena päivänä. Eltelin toiminta ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja elteliläisiä on Suomessa noin 1500. Rekrytointi.com-palvelun avulla Eltel saa kattavaa ja maanlaajuista lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille.

Rekrytointi.com palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta

Eltel on ollut LAURA Rekrytointi Oy:n asiakas vuodesta 2019 lähtien. Eltel hoitaa rekrytointiprosessin tehokkaasti LAURA™-rekrytointijärjestelmän avulla ja hyödyntää Rekrytointi.com-palvelua saadakseen lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille.

”Rekrytointi.com on ollut meillä integroituna LAURA™-järjestelmään jo pitkään. Integroinnin ansioista Rekrytointi.com-palvelun käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Julkaisemme kaikki paikat ainakin perusilmoituksina Rekrytointi.comiin, mutta suurimman osan laitamme myös korostettuun näkyvyyteen”

Kiira Sipilä, Senior HR Specialist, Eltel Networks Oy

Lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille kattavasti ja maanlaajuisesti

Eltelillä on merkittävä rooli yhteiskunnan elintärkeiden verkkoyhteyksien rakentajana ja ylläpitäjänä. Työntekijät ja heidän ammattitaitonsa tekevät Eltelin ja henkilöstön hyvinvointi on tärkeässä osassa myös esimerkiksi yrityksen vastuullisuusohjelmaa.

Eltelillä työskentelee Suomessa noin 1500 työntekijää ja toimipisteitä on 63, joista pohjoisin on Ivalossa ja eteläisin Kemiössä. Infraverkkoalan ammattilaiset, kuten asentajat, projektipäälliköt, suunnittelijat, dokumentoijat ja työpäälliköt huolehtivat siitä, että sähkö- ja tietoliikenneyhteydet toimivat 24/7.

Monipuoliset ja vastuulliset tehtävät sekä maanlaajuinen palveluverkosto edellyttävät myös kattavaa lisänäkyvyyttä rekrytointi-ilmoituksille.

”Rekrytointi.comin kautta saamme hyvän näkyvyyden ilmoituksillemme ympäri Suomen ja eri paikallismedioihin. Myös työntekijäliittojen tavoittaminen Rekrytointi.comin kautta on ollut kätevää”, Kiira Sipilä kertoo.

”Perusilmoittelun lisäksi olemme käyttäneet kohdistettua rekrytointikampanjaa joihinkin rekrytointeihin. Sen avulla olemme saaneet hyvää lisänäkyvyyttä myös vaativimpiin rekrytointeihin. Suosittelen Rekrytointi.com-palvelua erityisesti LAURA-käyttäjille, mutta esimerkiksi laadukkaat kohdistetut kampanjat toimivat varmasti hyvin muillekin”, Sipilä jatkaa.

“Rekrytointi.comin kautta saamme hyvän näkyvyyden ilmoituksillemme ympäri Suomen ja eri paikallismedioihin. Myös työntekijäliittojen tavoittaminen Rekrytointi.comin kautta on ollut kätevää.”

Lue lisää Eltelistä työnantajana täältä: Ura Eltelillä – Eltel Networks

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.