Hoivateho saa lisäpotkua rekrytointiin Rekrytointi.comin avulla

Ramona Westersund Referenssit

Hoivateho Oy on terveyspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa ammattitaitoisia hoitajia kunnille ja kaupungeille Etelä-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Hoivateho hakee jatkuvasti motivoituneita sairaanhoitajia, lähihoitajia ja alan opiskelijoita tekemään hoivatyötä hyvällä fiiliksellä ja reilulla asenteella. Rekrytointi.comin avulla Hoivateho saa tarvitsemaansa lisäpotkua rekrytointiin.

Hyviä työntekijöitä tarvitaan koko ajan lisää ja siten myös lisäpotkua rekrytointiin

Hoivateho on hoiva-alan yritys, joka välittää työntekijöitään kaupunkien ja kuntien kotihoidon yksiköihin ja tarvittaessa myös hoivakoteihin sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen henkilöstötarpeeseen. Merkityksellistä hoitoalan työtä tehdään kannustavassa ja avoimessa työyhteisössä, jossa työntekijöiden jaksaminen ja työhyvinvointi on tärkeää.

Rekrytoimalla kasvavaan tiimiin jatkuvasti uusia osaajia ja pitämällä huolta työntekijöistä, Hoivateho varmistaa myös asiakkailleen motivoituneemmat työntekijät, jotka jaksavat tehdä töitä iloisella mielellä ja asiakaslähtöisesti. Tästä syystä rekrytointimarkkinointi nouseekin tärkeään asemaan.

Olemme hoiva-alan ostopalveluyritys ja olemme yhteistyössä kaupunkien sekä yksityisten sektorien kanssa. Hyviä työntekijöitä tarvitaan koko ajan lisää ja Rekrytointi.com on onnistunut tuomaan todella paljon lisäpotkua rekrytointiin. Onnistuneilla rekrytoinneilla varmistamme asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden.” kertoo Hoivateho Oy:n johtaja ja osakas Heidi Terho.

Kohdistetut rekrytointikampanjat tuoneet hyviä hakijoita ja laajaa lisänäkyvyyttä rekrytointeihin

Kuten monet muutkin yritykset, myös Hoivateho Oy on havainnut, että perinteinen rekrytointi-ilmoitus ei välttämättä enää riitä, vaan hyviä osaajia tulee tavoitella yhä laajemmin ja tehokkaimmin keinoin. Rekrytointi.comin kohdistetut rekrytointikampanjat, joissa kohdennettua mainontaa tehdään mm. eri sosiaalisen median kanavissa sekä hakukoneissa, tuovat rekrytoinnille ja koko yritykselle huomattavaa lisänäkyvyyttä.

Lisänäkyvyyden lisäksi Rekrytointi.comin kohdistettujen kampanjoiden avulla Hoivateho on saanut myös huomattavasti enemmän hakemuksia ja hyviä hakijoita.

Kohdistetulla kampanjalla nelinkertaistamme hakumäärän normaaliin nähden. Saamme hyviä hakijoita ja laajaa näkyvyyttä Rekrytointi.comin kautta. Aiomme myös jatkossa käyttää kampanjoita.”, kehuu Heidi Terho.

”Kohdistetulla kampanjalla nelinkertaistamme hakumäärän normaaliin nähden. Saamme hyviä hakijoita ja laajaa näkyvyyttä Rekrytointi.comin kautta.”

– Heidi Terho, johtaja ja osakas, Hoivateho Oy

Hoivateho Oy
Hoivateho Oy on hoitoalan sijaisvälitykseen erikoistunut yritys. Tarjoamme hoitajavälitystä kaupungeille ja yksityisille Etelä-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla. Kauttamme työskentelevät motivoituneet ja osaavat lähihoitajat sekä sairaanhoitajat hoivatyössä. Teemme työtä hyvällä fiiliksellä ja reilulla asenteella. Arvostamme työntekijöitä, joka näkyy työhyvinvoinnissa, työntekijöiden pysyvyytenä sekä tyytyväisissä asiakkaissa. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen, TES:iä paremman, palkkauksen ja vaihtelevaa työtä omien toiveiden mukaan, missä kunnassa vain. Hoivateho on luotettava ja helposti lähestyttävä kumppani, jonka kanssa yhteistyö on helppoa ja saumatonta. hoivateho.fi

Hoivateho Oy


Haluaisitko sinäkin onnistua rekrytoinnissa Rekrytointi.com-palvelun avulla?

Hyödynnä Rekrytointi.comin laaja valtakunnallinen näkyvyys ja julkaise ilmoitus vaikka heti!

 

Julkaise ilmoitus

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.