Rekrytointi.com Osaajapankin laaja ehdokastietokanta hyödyllinen AresPartnersille

Rekrytointi.com Osaajapankin laaja ehdokastietokanta hyödyllinen Arespartnersille

Ramona Westersund Referenssit

Henkilöstöpalvelualalla toimivassa Arespartnersissa uskotaan, että liiketoiminnan tulos syntyy ihmisten työpanoksen kautta. Kun tulosta pitää parantaa, on kehitettävä toimintaa. Joskus tekeminen kehittyy parantamalla johtamista, mutta usein tarvitaan uusia osaajia. Joskus on syytä panostaa molempiin. Arespartners auttaa asiakkaitaan kummassakin tilanteessa tarjoten suorahaku- ja rekrytointipalveluita sekä apua liiketoiminnan ja johtamisen kehittämiseksi. Suorahauissa ja rekrytoinneissa Arespartners hyödyntää yhtenä työkaluna Rekrytointi.com Osaajapankkia, jonka laaja ehdokastietokanta mahdollistaa myös sellaisten ehdokkaiden löytämisen, jotka eivät ole esiintyneet esimerkiksi alalla yleisimmin käytetyssä LinkedInissä.

Laaja ehdokastietokanta mahdollistaa tehokkaat suorahaut

Pärjätäkseen jatkuvasti tiukentuvassa kilpailussa, yritykset tarvitset voittavan strategian lisäksi voittavan joukkueen. Arespartners on yritysten apuna, kun johdossa tai hallituksessa tarvitaan uutta osaamista tai kun yritykseen pitää löytää paras avainhenkilö tai tulevaisuuden osaaja. Arespartners arvostaa aidosti asiakkaitaan ja perehtyy nöyrästi ja huolellisesti yrityksen tilanteeseen sekä tarpeeseen, jotta tehtävään löydetään juuri sopiva henkilö. Arespartners suhtautuu jokaiseen toimeksiantoon tinkimättömällä ammattimaisuudella.

Ammattitaitoisen kumppanin kanssa toteutettava rekrytointi kehittää merkittävästi myös työnantajamielikuvaa. Arespartnersilla arvostetaan hakijoita ja kandidaatteja ihmisinä, osaajina ja ammattilaisina. Hakijapalautteen perusteella Arespartnersilla on erinomainen hakijatyytyväisyys. Tämä ei suorahauissa ole aina itsestäänselvyys. Ehdokkaiden etsimiseen Arespartners käyttää useita eri lähteitä, joista yksi on Rekrytointi.com Osaajapankki.

Rekrytointi.com Osaajapankissa olevat uusia haasteita hakevat ehdokkaat ovat erittäin kiinnostuneita kuulemaan tarjolla olevista tehtävistä. Rekrytointi.com Osaajapankin laaja ehdokastietokanta on meille erittäin hyödyllinen, sillä olemme löytäneet sellaisiakin ehdokkaita, jotka eivät ole esiintyneet esimerkiksi alalla yleisimmin käytetyssä Linkedinissä.”, kertoo Arespartnersin Research Manager Tapio Palonen.

Ehdokastietokannan ajantasaisuus ja tietojen kattavuus on myös erittäin tärkeää, jotta suorahakuja saadaan tehtyä tehokkaasti. ”Välillä huomaa, että löytyneen ehdokkaan tiedot ovat vanhentuneet hieman. Alan osaavat ammattilaiset läpikäyvätkin tietoja monen avoimen lähteen avulla ja päivittävät tietojaan myös tavoitettuaan ehdokkaan. Ehdokkaiden tiedot ovat Rekrytointi.com Osaajapankissa pääosin kattavia. Esimerkiksi kontaktitiedot (puhelin ja email) ovat tärkeitä ehdokkaan tavoittamisen kannalta. Näitä ei aina löydä helposti.”, kertoo Tapio Palonen.

Rekrytointi.com Osaajapankin käyttö sujuu vaivattomasti

Arespartnersin Tapio Palosella on kokemuksia useista eri ehdokastietokannoista. Hän osaa arvostaa siis myös toimivaa palvelua ja siihen kuuluvaa perehdytystä. ”Rekrytointi.com Osaajapankin käyttö on sujunut meillä vaivattomasti. Paljon on ollut apua LAURA Rekrytointi Oy:n hyvästä ja aktiivisesta perehdyttämisestä.”, kehuu Palonen.

Suosittelen Rekrytointi.com Osaajapankkia ehdottomasti myös muille henkilöstöpalvelualan yrityksille. On itseasiassa tärkeää, että Rekrytointi.com Osaajapankkia käytetään laajasti ja aktiivisesti. Ehdokkaiden huomioiminen heitä kiinnostavissa hauissa ja jaetut myönteiset kokemukset lisäävät kiinnostusta ylläpitää omia tietoja sekä uusien ehdokkaiden intoa laittaa tietonsa Rekrytointi.com Osaajapankkiin.”, summaa Tapio Palonen loppuun.

“On itseasiassa tärkeää, että Rekrytointi.com Osaajapankkia käytetään laajasti ja aktiivisesti. Ehdokkaiden huomioiminen heitä kiinnostavissa hauissa ja jaetut myönteiset kokemukset lisäävät kiinnostusta ylläpitää omia tietoja sekä uusien ehdokkaiden intoa laittaa tietonsa Rekrytointi.com Osaajapankkiin.”
– Tapio Palonen, Arespartners

Arespartners

Arespartnersin Tapio Palonen jakoi käytännönläheisiä vinkkejä Rekrytointi.com Osaajapankin tehokkaaseen käyttöön, osaajien tavoittamiseen sekä osaajille viestimiseen 8.12.2022 järjestetyssä webinaarissamme. Katso webinaaritallenne ja nappaa vinkit talteen!

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.