Rekrytointimarkkinointi on tärkeää Keusotelle

Rekrytointimarkkinointi on tärkeää Keusotelle, jotta kuntayhtymä varmistaa jatkossakin palvelulupauksensa täyttymisen

Ramona Westersund Referenssit

Keusote (Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä) on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalveluita tuottava kuntayhtymä. Palvelulupauksena on tuottaa asukkaille sekä asiakkaille laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluita – parasta jokaiselle. Jotta tämä palvelulupaus toteutuu jatkossakin, tulee Keusoten varmistaa tulevaisuuden kilpailukyky riittävien henkilöstöresurssien sekä uudistumiskykyisen henkilöstön avulla. Kuten monella muullakin sote-alan toimijalla, myös Keusotella, on erityisesti jatkuva tarve sote-alan ammattilaisille. Tämän takia rekrytointimarkkinointi on tärkeää myös Keusotelle!

Keusote on ollut LAURA Rekrytointi Oy:n asiakas jo loppuvuodesta 2018 lähtien. Keusote käyttää LAURA™-järjestelmää rekrytointien ja sijaisten kokonaisvaltaiseen hallintaan sekä Rekrytointi.com-sivustoa osaajien tavoittamiseen ja rekrytointimarkkinointiin. Aiemmin Keusote julkaisi Rekrytointi.com-palvelussa yksittäisiä rekrytointi-ilmoituksia, mutta vuonna 2021 he kokivat tärkeäksi laajentaa näkyvyyttään ja julkaisevatkin nyt kaikki avoimet virat, sijaisuudet ja tehtävät Rekrytointi.com-sivustolla.

Ilmoitukset Keusote saa julkaistua Rekrytointi.com-palveluun näppärästi suoraan LAURA™-järjestelmästä muutamalla klikkauksella. Rekrytointi-ilmoitukset saavat kattavaa näkyvyyttä koko Rekrytointi.com-verkostossa ja halutessaan Keusote pääsee myös helposti valitsemaan lisänäkyvyyksiä laajempaan rekrytointimarkkinointiin.

”Laaja näkyvyys on tärkeää nykypäivän sote-maailmassa. Sote-puolella on jatkuva työvoimatarve osaltaan koronan takia. Korona toi haasteita henkilöstön saatavuuteen. LAURA Rekrytointi Oy:n kanssa tehtävä työ on helpottanut meitä henkilöstöpalveluissa. Meidän ei tarvitse erikseen tehdä erillistä mainontaa, vaan voimme keskittyä muulla tapaa henkilöstön saatavuuteen.”

Sanna Toivola-Järvinen, Rekrytoinnin asiantuntija, Keusote

Rekrytointimarkkinointi on tärkeää myös työnantajakuvan näkökulmasta

Keusoten rekrytoinnissa ja rekrytointimarkkinoinnissa korostuu mielikuva innovatiivisesta ja kokeilunhaluisesta organisaatiosta. Työnantajakuva on tärkeässä asemassa ja se näkyykin houkuttelevan visuaalisen ilmeen lisäksi Keusoten aktiivisesta otteesta myös sosiaalisen median ja esim. Youtuben puolella.

Keusote innostui myös Rekrytointi.comin uudesta työnantajasivusta, jossa kaikki työpaikat saa listattua näyttävästi esille sekä tehtyä työnhakijoille helpoksi myös siirtymisen Keusoten yritysvideoihin ja somekanaviin.

Yhteistyö Rekrytointi.com:n kanssa on todella sujuvaa. Heillä on hienoa osaamista monelta osa-alalta, ei vain tietoteknisissä asioissa, vaan myös median, että viestinnän puoleen. Rekrytointi.com:n kanssa asiakaspalvelu on loistavaa, ei vain digiä, vaan myös kohtaamista – Suosittelemme lämpimästi yhteistyötä tämän porukan kanssa”, kehuu Toivola-Järvinen.

“Suosittelemme lämpimästi yhteistyötä tämän porukan kanssa”
– Sanna Toivola-Järvinen

Keusote (Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä) on Suomen suurin sote-kuntayhtymä, jossa toimintaa ja palveluja kehitetään aktiivisesti ja innovatiivisesti. Keusote vastaa jäsenkuntiensa Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Keusote työllistää yli 3600 sote-alan ammattilaista.

Keusote

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.