Työntekijöiden rekrytointi on WireStaff Oy:lle helppoa Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki -palveluiden avulla

Työntekijöiden rekrytointi on WireStaff Oy:lle helppoa Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki -palveluiden avulla

Ramona Westersund Referenssit

Tuoreelle, mutta kokeneelle henkilöstöalan toimijalle WireStaff Oy:lle työntekijöiden rekrytointi on arkipäivää, sillä se on heidän päätyötään. Jotta rekrytointeja tehdään ”Hyvässä Wireessä”, on rekrytointimarkkinointi- ja suorahakukanavien oltava kunnossa. Rekrytointi.com ja Rekrytointi.com Osaajapankki -palveluiden avulla WireStaff löytää jatkuvasti kuukausittain useampia hakijoita, jotka työllistetään juuri heille sopiviin työpaikkoihin.

Työntekijöiden rekrytointi on WireStaffille enemmän kuin vain ansioluettelon ja työpaikan kohtaamista

Vaikka WireStaff Oy on tuore henkilöstöalan toimija, pohjautuu Wiren henkilöstön osaaminen yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Osa Wiren henkilökunnasta on työskennellyt yhdessä jopa toistakymmentä vuotta, ja heillä kaikilla on yhteinen päämäärä palvella sekä yritys- että työntekijäasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaista ja työntekijöistä huolehditaan reilusti ja läpinäkyvästi, sille Wirelle ihmiset ovat enemmän, kuin ansioluettelonsa ja työpaikka enemmän, kuin tehtäväkuvaus.

WireStaff toimii koko Suomen alueella ja heidän yritysasiakkaansa toimivat pääasiassa rakennusalalla, kaupan ja logistiikan parissa, sekä teollisuuden eri aloilla. Wirellä ymmärretään erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Työntekijöissään he arvostavat osaamista ja pyrkivät löytämään tekijöille juuri heille sopivat työpaikat, jotka sopivat niin tekijöiden kokemukseen kuin persoonaankin. Jokainen saa tulla Wirelle sellaisena kuin on.

Rekrytointi.comin palvelut apuna rekrytoinnissa

Wire auttaa yritysasiakkaitaan tekemään nappivalintoja kokoonpanoihinsa. Henkilöstövuokraus onkin mittava helpotus kiireiselle työnantajalle vaikkapa sesonkikausiin. Wiren palveluihin kuuluu myös suorarekrytointipalvelut ylempien toimihenkilöiden asiantuntijahauista erikoisammattiosaamista vaativiin suorittavan tason hakuihin, joissa henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille. Wire hoitaa asiakkaidensa puolesta mm. rekrytointimarkkinoinnin, haastattelut ja hakijoiden arvioinnin.

Rekrytointimarkkinointiin WireStaff hyödyntää laajasti Rekrytointi.comin osaajien tavoittamisen palveluita ja on onnistunut rekrytoinneissaan loistavasti.

— ”Olemme hyödyntäneet Rekrytointi.comin palveluita erittäin laajasti ylempien toimihenkilöiden rekrytointiprosesseista keikkatyöläisten etsimiseen. Rekrytointi.comin ilmoitusnäkyvyyden lisäksi Rekrytointi.com Osaajapankki on mahdollistanut palveluiden hyödyntämisen lähes hakuun kuin hakuun. Palveluiden käyttö on sujunut todella vaivattomasti. Palveluita käyttöönotettaessa saimme erittäin kattavan perehdytyksen ja käyttö on ollut erittäin vaivatonta ja mutkatonta.”, kuvailee WireStaff Oy:n Antti Naskali.

— ”Rekrytointi.com-työpaikkasivuston perusnäkyvyyden lisäksi suurin hyöty on ehdottomasti näkyvyys erityisesti heidän ilmoitusverkostoonsa kuuluvien maakuntalehtien verkkosivuilla Alueesi työpaikat -bannereissa. Ilmoitusnäkyvyyden osalta on hieman haasteellista mitata todellista määrää työntekijöiden saavutettavuuden osalta (ts. se kuka on löytänyt ilmoituksen mistäkin), mutta olemme erittäin tyytyväisiä näkyvyyteen, jonka Rekrytointi.comin kautta olemme saaneet.”, kehuu Naskali.

Myös Rekrytointi.com Osaajapankki on ollut meillä laajassa erittäin laajassa käytössä, ja sitä kautta löydämme jatkuvasti kuukausittain useamman hakijan, jotka saamme työllistettyä heille sopivaan työpaikkaan. Isona etuna on se, että Osaajapankkiin tietonsa jättävät hakijat ovat lähes poikkeuksetta erittäin motivoituneita löytämään uuden työpaikan.”, kuvailee Naskali Rekrytointi.com Osaajapankin hakijakantaa.

— ”Rekrytointi.com Osaajapankki toimii meillä myös päivittäisenä työkaluna potentiaalisten työhakijoiden etsimiseen, joita pystymme tarjoamaan asiakkaillemme, joilla tiedämme olevan ns. hiljaista tarvetta tietyille osaamisalueille. Olemme löytäneet Rekrytointi.com Osaajapankista ratkaisun useampaan toimihenkilötason hakuun, jotka ovat olleet erittäin haasteellisia ns. perinteisen haun kautta.”, jatkaa Naskali kehuen.

— ”Voin suositella Rekrytointi.comin palveluita myös muille henkilöstöpalvelualan yrityksille, mutta jos olen täysin rehellinen, toivon että alamme muut toimijat ottavat käyttöön Rekrytointi.com-sivuston (mitä enemmän työpaikkoja, sitä enemmän kävijöitä ja sitä enemmän kaikille hakijoita), mutta eivät Rekrytointi.com Osaajapankkia. Jos kaikki alan toimijat käyttävät Rekrytointi.com Osaajapankkia yhtä onnistuneesti kuin me, jää meille vähemmän potentiaalisia hakijoita.”, sanoo Wiren Antti Naskali pilke silmäkulmassa.

”Jos kaikki alan toimijat käyttävät Rekrytointi.com Osaajapankkia yhtä onnistuneesti kuin me, jää meille vähemmän potentiaalisia hakijoita 😃”
– Antti Naskali, WireStaff Oy

WireStaff Oy

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.