Autamme organisaatioita koronaviruspandemiassa

Ramona Westersund Uutishuone

Koronavirus on sekoittanut monen yrityksen toimintaa ja meistä jokaisen elämää. Toistaiseksi sairastuneita Suomessa on vähän, mutta pandemian laajentumisen hidastustoimet ovat Suomessa ja maailmalla vaikuttaneet laajasti yhteiskuntaan.

LAURA Rekrytointi Oy huolehtii siitä, että LAURA™– ja Rekrytointi.com-palvelumme tuotetaan tässä poikkeustilanteessakin laadukkaasti ja järjestelmämme toimivat. Yrityksemme henkilöstö pystyy työskentelemään etänä. Suuri osa henkilöstöstämme näin tekeekin, millä estämme koko henkilöstön joutumisen karanteeniin tai sairastumisen yhtä aikaa.

Tässä tilanteessa yrityksemme on päättänyt antaa tukensa organisaatioille, jotka joutuvat venyttämään resurssinsa äärimmilleen epidemian aikana. Lahjoitamme terveysalan ja hoiva-alan organisaatioille Rekrytointi.com Osaajapankin veloituksettomaan käyttöön. Toivomme tällä panoksellamme auttavamme näitä kriittisiä organisaatioita löytämään lisäresursseja normaalia rekrytointiprosessia nopeammin ja tehokkaammin.

Annamme lisäksi vapaaehtoisjärjestöille ja muille yhteisöille veloituksetta mahdollisuuden ilmoittaa rekrytointi-ilmoituksilla vapaaehtoistyöntekijöiden tarpeesta Rekrytointi.com-palvelun kautta. Nämä organisaatiot saavat käyttöönsä veloituksetta myös LAURA™-palvelun, jotta voivat ottaa hakemukset vastaan. Näillä toimilla tuemme yhteisöjä yhteisen kriisin aikana toimimaan ja tukemaan toisiaan entistä paremmin, kun käytössä on toimivat digitaaliset kanavat ja välineet rekrytointien hoitamiseen tehokkaasti.

Edellä mainitut organisaatiot, järjestöt ja yhteisöt voivat olla suoraan yhteydessä yritykseemme palveluidemme hyödyntämisen osalta. Otamme myös yhteyttä joihinkin organisaatioihin tarjoten apuamme.

Pyrimme näillä toimilla omalta osaltamme auttamaan asiakkaitamme ja yhteisöämme selviytymään pandemiasta mahdollisimman hyvin.

Yhteistyössä,

LAURA Rekrytointi Oy