Elämäsi työpaikka- ja Elämäsi rekrytointi -testien voittajat arvottiin!

Tuula Salonen Uutishuone, y-Etusivun nosto

Onnea Jaana ja Minni!

Rekrytointi.com onnittelee Jaanaa ja Minniä, jotka laittoivat testissämme työelämän arvot kohdilleen. Jaana O. Vantaalta teki Elämäsi työpaikka -testin ja voitti itselleen vuoden lounaat. Minni S. Järvenpäästä voitti puolestaan Elämäsi rekrytointi -testissä ravintolaillallisen kahdelle.

Julkaisemme syksyn aikana kyselyn tuloksia.

Selvitimme millainen on suomalaisten elämän työpaikka yhdeksällä eri kriteerillä mitattuna ja saimme laajan näkemyksen työelämän unelmista. Kysyimme vastaajilta onko heidän elämänsä työpaikka jännittävä vai turvallinen, missä he haluavat tehdä töitä ja mihin vuorokauden aikaan? Halutaanko töitä tehdä yksin vai yhdessä ja sijaitsisiko työpaikka mieluiten lähellä vaiko maailmalla? Halutaanko työtä tehdä aivoilla vai käsillä ja laitettaisiinko siinä ennemmin kuntoon ihmiset vai asiat? Olisiko heidän elämänsä työpaikka konsernissa vai start-upissa ja tehtäisiinkö työtä intohimosta vai rahasta?

Elämäsi työpaikka – Jaana

Kyselyn vastausten perusteella Jaanan elämän työpaikka sijaitsee lähellä, työtä tehdään käsillä ja siinä laitetaan mieluummin ihmiset kuin asiat kuntoon ja työtä tehdään intohimosta!

”Olen jo vuosia etsinyt itselleni oikeaa työpaikkaa. Elämäsi työpaikka -testin löysin surffaillessani jälleen erilaisilla rekrytointisivuilla. Viimeisen vuoden ajan olen tehnyt lukemattomia testejä liittyen uraan, persoonaan ja sopivuuteen.

Työura on tärkeä, mutta kaikista tärkeintä on töissä voida olla oma itsensä, tulla hyväksytyksi ja nauttia olostaan. Töissä vietetään kuitenkin niin paljon aikaa, että olon pitää olla hyvä. Tietyt työpaikat ovat alusta asti tuntuneet ns. pysäkeiltä, joissa on vain hetken ja sitten jatkaa matkaa. Ei pidä tyytyä vain kelvolliseen, jos ei ole 100 % tyytyväinen kokonaisuuteen”.
Jaana O.

Parhaillaan Jaana työskentelee pienessä perheyrityksessä, jossa arvot ja tunteet kohtaavat. Jonain päivänä hän saattaa itsekin ryhtyä yrittäjäksi.

Toivotamme Jaanalle maukkaita lounaita!

Löydä sinäkin elämäsi työpaikka Rekrytointi.com-palvelun avoimista työpaikoista  tai aloita matka sitä kohti koulutustarjontamme avulla!

Elämäsi rekrytointi – Minni

Minni testasi kesällä työnantajan ominaisuudessa houkutteleeko heidän työpaikkansa oikeita henkilöitä.

”Meille rekrytoinnissa tärkeintä on löytää oikeanlaisen asenteen omaava henkilö”.
Minni S.

Minnin työpaikkaan voit tutustua osoitteessa www.suuntataloushallinto.fi.

Toivotamme Minnille tunnelmallista illallista!

Tee elämäsi rekrytointi – Tutustu ilmoitustuotteisiimme, valitse valikoimastamme yrityksellenne paras ratkaisu ja julkaise työpaikka- tai koulutusilmoitus!

Elämäsi työpaikka -kyselyn tulokset

Kesän aikana 8 000 suomalaista kertoi meille muun muassa haluavansa tehdä töitä yhdessä ja mieluiten toimistoaikaan. Seuraa sivujamme, julkaisemme syksyn aikana lisää tuloksia!