Uranus Oy järjesti pääpuhujan Esimies & Henkilöstö -tapahtumaan

LAURA Rekrytointi Oy Uutishuone

Uranus Oy (nykyisin LAURA Rekrytointi Oy) oli mukana Esimies & Henkilöstö 2014 -tapahtumassa. Tilaisuuden yhtenä pääpuhujana oli yksi maailman parhaista globaalin rekrytoinnin asiantuntijoista Mike Booker. Mike Booker on maailman johtavan online-rekrytointiyhteisön The Networkin toimitusjohtaja.

Esimies_Henkilöstö_2014

Yritysjohdolle, esimiehille ja HR-päättäjille tarkoitettu ammattitapahtuma, Esimies & Henkilöstö 2014, järjestettiin tänä vuonna 7.–8.5. Messukeskuksessa Helsingissä. Kyseessä oli yksi vuoden tärkeimmistä HR-ammattilaisten tapahtumista.

Mike Booker: Global Talent sourcing

The Networkin toimitusjohtaja Mike Booker Esimies-lavalla torstaina 8.5. klo 11.00.
The Network on tutkinut satojentuhansien ammattilaisten motivaattoreita kansainvälisessä työnhaussa. Mike tarjoaa ainutlaatuisen globaalin näkemyksen osaajien tavoittamiseen ja rekrytoinnin viimeisiin suuntauksiin. The Network -rekrytointiverkosto tavoittaa kuukausittain 200 miljoonaa eri kävijää 132 maassa. LAURA Rekrytointi Oy:n rekrysivusto Rekrytointi.com toimii The Networkin edustajana Suomessa: www.the-network.com.

Uranuksen kutsumana tapahtumassa on puhumassa Mike Bookerin lisäksi Yleisradion henkilöstöpäällikkö Sari Veikkolainen. Hänen aiheenaan on työnantajakuva ja sähköinen rekrytointi.

Sari Veikkolainen: Työnantajakuva ja sähköinen rekrytointi – case YLE

Ylen HRD-asiantuntija Sari Veikkolainen Esimies-lavalla keskiviikkona 7.5. klo 10.00.
Sosiaalinen media ja sen innovatiivinen käyttö on keskeisin väline Ylen rekryviestinnässä. Ylen työntekijöitä kannustetaan myös osallistumaan rekryviestintään ja sitä kautta työnantajamaineen rakentamiseen.

Henkilökohtaisuus toimii somessa. Ihmiset ovat kiinnostuneempia ihmisistä kuin organisaatioista tai brändeistä. Kukapa ei haluaisi työkavereita, joilla on sama arvomaailma, ja joiden kanssa mielellään viettää aikaa? Jokainen työntekijä on organisaationsa paras brändilähettiläs.

Itsekin verkossa erittäin aktiivinen Sari Veikkolainen kertoo Ylen tavasta käyttää eri somekanavia rekrytoinneissa ja työnantajakuvan rakentamisessa. Tutustu jo ennakkoon ja Googlaa (kuvahaku) #ylelle.