Hakijoita tavoittaa myös kesällä - hyödynnä kesätarjouksemme!

Hakijoita tavoittaa myös kesällä – hyödynnä kesätarjouksemme!

Ramona Westersund Uutishuone, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Kesäisin avoinna olevat työpaikat saavat enemmän hakemuksia kuin syksyllä: Avoimien työpaikkojen määrä on kesäisin pienempi, mutta monet miettivät, voisiko syksyn aloittaa uudessa työpaikassa. Nyt kannattaa siis laittaa rekrytoinnit liikkeelle! Hyödynnä kesätarjouksemme loppuvuoden rekrytointeihin!

Hyödynnä kesätarjouksemme – tarjoamme nyt loppuvuoden rekrytointeihin seuraavia ratkaisuja

10 työpaikkailmoituksen paketti Rekrytointi.comissa nyt hintaan 1990 €

Näy loppuvuoden ajan Rekrytointi.comin laajassa mediaverkostossa ja tavoita oikeat osaajat monikanavaisesti!

Saat nyt 10 ilmoitusta 12 kk ajalle hintaan 1990€ + ALV (normaalihinta 2400€). Pääset hyödyntämään tarjouksen verkkokaupassamme valitsemalla tuotteeksi Työpaikkailmoituspaketti, 10 kpl
.

Vinkki:
Etätyöskentelymahdollisuus on jo nyt valttikortti yrityksille, kun rekrytoidaan uusia osaajia. Työnhakijoille kannattaakin mainita jo työpaikkailmoituksessa, jos työ mahdollistaa etätyöskentelyn. Olemme huomioineet tämän Rekrytointi.comissa ja lisänneet sivuillemme työsuhteen tyypiksi nyt myös etätyön. Muista lisätä se ilmoitukseesi!

 

Siirry Rekrytointi.com verkkokauppaan

 

100 profiilin avausta 12kk aikana Rekrytointi.com Osaajapankissa nyt hintaan 390 €

Etsi osaajia Suomen suurimmasta, lähes 160 000 käyttäjän, Rekrytointi.com Osaajapankista ja ota yhteyttä haluamiisi osaajiin. Tavoitat heidät kesän aikana vaikka laiturin nokastakin!

Täytä tilauslomake, valitse tuotteeksi Rekrytointi.com Osaajapankki – 100 avausta 12 kk ajalle ja syötä lomakkeelle kampanjakoodi “OP-kesä2021”. Saat 100 profiilin avausta nyt hintaan 390€ + ALV (normaalihinta 500€).

Siirry Rekrytointi.com Osaajapankki 12 kk -tilauslomakkeelle

 

Kesätarjouksemme ovat voimassa 31.8.2021 asti. Tarjoukset koskevat vain uusia tilauksia.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.