Käyttäjiemme henkilötiedot ovat turvassa Rekrytointi.com-palvelussa

LAURA Rekrytointi Oy Uutishuone

25.5.2018 voimaan tullut EU:n yleinen tietosuoja-asetus vahvistaa yksityisyydensuojaasi. Meille on tärkeää, että koet Rekrytointi.com-palvelun hyödylliseksi ja luotat tapaamme käsitellä henkilötietojasi. Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme uuden asetuksen mukaisesti. Päivitettyyn tietosuojaselosteeseemme voit tutustua täällä: https://rekrytointi.com/tietosuojakaytanto/.

Rekrytointi.com -palveluun tallennettujen henkilötietojen avulla tuemme käyttäjiemme työuran kehitystä sekä asiakkaidemme liiketoimintaa. Autamme hakijoita löytämään oikean työpaikan, sopivaa koulutusta tai yrittäjyysmahdollisuuksia. Asiakkaitamme autamme löytämään sopivia työntekijöitä, yrittäjiä tai koulutukseen osallistujia. Henkilötietoja käytetään myös asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, liiketoiminnan normaaliin suunnitteluun ja kehittämiseen, tiedottamiseen, markkinointiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Sinulla on rekisteröityneenä käyttäjänä oikeus:

  • tarkastaa ja korjata sinua koskevat palveluun tallennetut tiedot
  • vaatia henkilötietojen poistamista tai niiden käsittelyn rajoittamista, elleivät LAURA Rekrytointi Oy:n oikeutetut edut tai laissa asetetut vaatimukset sitä estä
  • siirtää tietosi järjestelmästä toiseen.

Palveluun tallennettuja tietoja ei edelleenkään siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle LAURA Rekrytointi Oy:n toimesta. Kaikki palveluun liittyvä tieto sijaitsee Suomessa olevilla palvelimilla. Tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti Rekrytointi.com -palveluun tallennettuja henkilötietoja säilytetään lähtökohtaisesti vain niin kauan kuin tietojen käsittelylle on tarvetta. Katso tietosuojaselosteesta tarkemmat säilytysajat.