LAURA™ -rekrytointijärjestelmä sopii nyt jokaiseen rekrytointiin ja jokaiselle rekrytoijalle

LAURA Rekrytointi Oy Uutishuone

LAURA™ tuoteperhe ja logo uusittiin toukokuun 2014 aikana. Samalla LAURA:n kotisivu sai raikkaan ja uudistetun ulkoasun. Sivuista on pyritty luomaan entistä informatiivisemmat, pitäen sisällään mm. yksityiskohtaisemmat tuotekuvaukset sekä rekrytointialan trendeihin tarttuvat blogikirjoitukset.

LAURA™-rekrytointijärjestelmä auttaa satojatuhansia työnhakijoita kohti uutta työpaikkaa vuosittain. LAURA™ onkin tuttu sekä työnhakijoille että paljon rekrytoiville. Haluamme entistä paremmin tuoda LAURA™-tuotteet kaikkien rekrytoijien avuksi. Yhdessä asiakkaidemme, kumppaniemme ja hakijoiden kanssa tehdyn kehitystyön jälkeen LAURA™ palvelee tehokkaasti ja laadukkaasti jokaisessa rekrytoinnissa rekrytoijan ja tilanteen tarpeet huomioiden.

LAURA™:sta löytyy kolme erilaista perusversiota

laura-solo200pxLAURA™ Solo on rekrytoijan paras apu, kun hoidat rekrytointeja pääasiassa yksin tai tiedossa on yksittäinen rekrytointi. Solon avulla saat hoidettua työläät rutiinivaiheet tehokkaasti ja koko prosessin laadukkaasti. Solo on valintasi, kun haluat tehostaa ajankäyttöäsi, vahvistaa työnantajakuvaa ja näyttää vieläpä hyvältä kollegoiden suuntaan.

laura-start200pxLAURA™ Start on nopea ottaa käyttöön ja se kattaa rekrytoinnin perustarpeet monipuolisesti. Minkä tahansa kokoinen organisaatio saa käyttöönsä LAURA Rekrytointi Oy:n vankkaan kokemukseen perustuvan järjestelmän, joka kehittyy tarpeidenne mukana.

laurapro200pxLAURA™ Pro sopii täysin teidän tarpeisiinne. Lähes rajattomista mahdollisuuksista räätälöidään LAURA Rekrytointi Oy:n asiantuntijoiden avulla teille parhaiten sopiva järjestelmä, ettekä maksa ylimääräisestä. LAURA™ Pro on jo sadan merkittävän organisaation valinta.

Tutustu tuoteperheeseemme ja uusittuihin sivuihin tarkemmin täältä.