Osta työtä Suomeen ja hyödynnä Rekrytointi.com-palvelun loppuvuoden tarjoukset

Osta työtä Suomeen ja hyödynnä Rekrytointi.com-palvelun loppuvuoden tarjoukset

Ramona Westersund Uutishuone

Rekrytointi.com on kohtaamispaikka uutta uraa hakeville osaajille sekä työpaikkoja tarjoaville organisaatioille. Rekrytointi.com-palvelussa julkaistut rekrytointi-ilmoitukset ovat aina laadukkaasti esillä ja markkinoit avointa työpaikkaa haluamallesi kohderyhmälle kustannustehokkaasti. Verkostomme ja maanlaajuisten mediakumppaneidemme avulla tavoitat niin aktiiviset kuin passiivisetkin työnhakijat.

Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajapankki. Palvelussa on tällä hetkellä jo yli 170 000 osaajaprofiilia. Rekrytointi.com Osaajapankin avulla voitte löytää osaajia teillä avoinna oleviin työpaikkoihin ja lyhentää siten rekrytointiin käytettävää aikaa.

Osta työtä Suomeen ja hyödynnä Rekrytointi.com-palvelun loppuvuoden tarjoukset

Rekrytointi.com -ura- ja rekrytointiportaalille ja Rekrytointi.com Osaajapankille on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tehdystä työstä. Osta työtä Suomeen -päivän 3.12.2021 kunniaksi sinun organisaatiollasi on nyt mahdollisuus ostaa työtä Suomeen ja hyödyntää Rekrytointi.com-palvelun loppuvuoden tarjoukset:

Rekrytointi.com rekrytointi-ilmoitus edulliseen tarjoushintaan 300€

Etusi arvo on 50€. Etu koskee vain uusia tilauksia ja hinta on voimassa 31.12.2021 asti.

 

Osta Rekrytointi.com rekrytointi-ilmoitus

 

Rekrytointi.com Osaajapankin käyttöoikeus 50€ alennuksella ensimmäisen kuukauden maksusta

Rekrytointi.com Osaajapankin käyttöoikeus: Pronssitaso 100 profiilin avausta/kk. Saat 50€ alennuksen ensimmäisen kuukauden maksusta. Etu koskee vain uusia tilauksia ja hinta on voimassa 31.12.2021 asti.

 

Osta Pronssitason käyttöoikeus Rekrytointi.com Osaajapankkiin

 


 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.