Rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2022 - yhteenvetoa LAURA Rekrytointi Oy:n vuodesta 2021

Rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2022 – yhteenvetoa LAURA Rekrytointi Oy:n vuodesta 2021

Ramona Westersund Uutishuone

Suuri kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! LAURA Rekrytointi Oy toivottaa teille rauhallista joulun aikaa sekä onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2022!

Vuonna 2021 asiakaskysyntä ryöpsähti, minkä ansiosta rekrytoinnit käynnistyivät laajalla rintamalla. Monessa organisaatiossa törmättiin osaajapulaan ja rekrytoijat saivat tehdä todella paljon töitä onnistuakseen rekrytoinneissa. Meille kysyntä näkyi palveluidemme huikeana kasvuna ja saimme ennätysmäärän uusia LAURA™- ja Rekrytointi.com-asiakkaita.

Uskomme, että ensi vuonna rekrytointien määrät pysyvät vähintään samalla tasolla kuin tänä vuonna ja kilpailu osaajista kiihtyy. Tehdään yhdessä ensi vuodesta entistäkin onnistuneempi!

Yhteenvetoa LAURA Rekrytointi Oy:n vuodesta 2021 ja mitä seuraavaksi

  • Rekrytointi-ilmoitusten määrä Rekrytointi.com-palvelussa kasvoi 60 % edellisestä vuodesta ja hakuvahtien lukumäärä kolmanneksella.
  • Osaajan tavoittaminen on ollut tänä vuonna haastavaa rekrytointivolyymien lisäännyttyä. Tämän vuoksi osaajien tavoittamiseksi toteuttamamme kohdistetut rekrytointikampanjat kolminkertaistuivat Rekrytointi.com–palvelussa. Onnistuimme osaajien tavoittamisessa erinomaisesti saaden keskimäärin yli 1 200 katselukertaa jokaista kohdistettua rekrytointikampanjaa kohden.
  • Rekrytoijat ja osaajat ovat löytäneet Rekrytointi.com Osaajapankin. Rekrytointi.com Osaajapankin osaajamäärä lähenee jo 200 000:ta. Tänään osaajaprofiilien määrä on jo huikeat 177 000!
  • Monimuotoisuuden tärkeys korostui rekrytoinneissa kenties vahvemmin kuin koskaan. Monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta käsiteltiin runsaasti webinaareissamme ja artikkeleissamme.
  • Haastatteluaikojen sopimisen kalenterijumppa väheni LAURA™-rekrytointijärjestelmään lanseeratun helpon ajanvarauskalenterin ansiosta. Tämä tehostaa rekrytoijien kiireistä työtä.
  • Liitettävyys digirekrytoinnin ekosysteemiin ja omatoimisen integroinnin mahdollisuudet kasvoivat entisestään LAURA™-rekrytointijärjestelmän uuden API-rajapinnan myötä.
  • LAURA™-rekrytointijärjestelmän käyttöliittymä jatkoi uudistumistaan! Lisää uudistuksia on tulossa vuodenvaihteen tienoilla!
  • Hakijakokemuksen mittausta varten tehtiin loistava pohjatyö. Tämä uudistaa tavan, miten rekrytointeja johdetaan tiedon avulla vuonna 2022!

Tammikuussa 2022 järjestettävässä Digirekrytoinnin LAURA™-päivässä kerromme rekrytoinnin uusista tuulista. Rekrytoinnin ja HR:n parissa työskenteleville tapahtuma tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua rekrytoinnin uusiin trendeihin sekä kuulla vinkkejä rekrytointien hoitamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

LAURA Rekrytointi Oy antaa myös takaisin

Meille LAURA Rekrytointi Oy:ssä on tärkeää, että pystymme antamaan myös jotain takaisin! Tarjoamme apumme sitä eniten tarvitseville ja olemme tehneet tänä jouluna lahjoituksen Hope ry:n tärkeään työhön.

Hope ry tekee lahjoitusten avulla todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Rauhallista joulun aikaa ja menestystä vuodelle 2022 - yhteenvetoa LAURA Rekrytointi Oy:n vuodesta 2021

 

Kiittäen tästä vuodesta ja ensi vuotta innolla odottaen,

LAURA Rekrytointi Oy

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.