Rekrytointi.com Osaajapankki helpottaa työnhakua

Rekrytointi.com Osaajapankki helpottaa työnhakua LAURA™-palvelua käyttäviin organisaatioihin

Ramona Westersund Paranna työnantajakuvaa, Uutishuone

Mutkaton ja tarkoituksenmukainen työnhaku on kaiken A ja O rekrytoinnissa. Ylpeänä toteamme, että Rekrytointi.com Osaajapankki helpottaa työnhakua LAURA™-rekrytointijärjestelmässä julkaistuihin työpaikkailmoituksiin entisestään. Lähes 170 000 Rekrytointi.com Osaajapankkiin rekisteröitynyttä työnhakijaa voivat nyt hyödyntää osaajaprofiiliaan työhakemuksensa pohjana, jolloin hakulomakkeille täytettävien tietojen määrä vähenee ja hakuprosessi helpottuu huomattavasti.

Rekrytointi.com Osaajapankki helpottaa työnhakua, kun osaajaprofiilia voi hyödyntää työhakemuksen pohjana

Yli 200 LAURA™-palvelua käyttävän asiakkaamme hakemuslomakkeilla näytetään nyt erilaiset vaihtoehdot hakemuksen jättämiseen entistä selkeämmin. Mikäli työnhakijalla on osaajaprofiili Rekrytointi.com Osaajapankissa, hän voi hakulomakkeen alussa klikata ”Hyödynnä osaajaprofiilia” -painiketta. Kirjautumisen jälkeen käyttäjän osaajaprofiiliin tallentamat tiedot siirtyvät automaattisesti hakulomakkeelle, mikäli lomakkeen kentät vastaavat siirrettäviä tietoja. Parhaimmillaan yhteystietojen ja CV:n lisäksi, siirtyvät myös kuvaus omasta osaamisesta sekä työ- ja koulutushistoriat.

Osaajaprofiilin hyödyntäminen työhakemuksen pohjana

Uudistuksen myötä työnhakijoiden hakuprosessi helpottuu huomattavasti, kun samoja tietoja ei enää tarvitse täyttää moneen paikkaan. Tämä vaikuttaa puolestaan positiivisesti hakijakokemukseen ja työnantajakuvaan.

Uudistus on otettu työnhakijoiden keskuudessa innolla vastaan ja Rekrytointi.com Osaajapankkiin rekisteröityneet työnhakijat ovatkin tätä mahdollisuutta jo kasvavissa määrin hyödyntäneet!

Palvelukokonaisuudessa myös muita uudistuksia helpottamassa osaajien ja työnantajien kohtaamista

Rekrytointi.com-palveluun on lisätty Hae Osaajapankin profiililla -badge niihin työpaikkailmoituksiin, joihin osaajaprofiilia on mahdollista hyödyntää hakemuksen pohjana. Nämä työpaikat on kerätty Hae helposti -sivuillemme, josta työnhakijat näkevät siis suoraan ne ilmoitukset, joihin heidän on mahdollista hakea osaajaprofiilin avulla. Tämä tuo selkeää lisäarvoa LAURA™-asiakkaidemme työpaikkailmoituksille Rekrytointi.com-palvelussa, kun hakijat tietävät jo työpaikkoja selatessaan, että ko. paikkaan hakeminen on nyt helppoa.

Rekrytointi.com Osaajapankki tarjoaa käyttäjilleen myös suosituksia avoimista työpaikoista, jotka on siivilöity osaajalle hänen osaajaprofiilinsa perusteella. Tämä luonnollisesti tuo lisää kohdennettua liikennettä Rekrytointi.comissa julkaistaviin työpaikkailmoituksiin! Lue lisää työpaikkojen tekoälypohjaisesta suosittelusta.

Rekrytointi.com Osaajapankista tavoitat osaajat, jo ennen rekrytointi-ilmoituksen julkaisua

Mitä jos paras ja osaavin työnhakija löytyisikin, ennen kuin ehdit edes julkaista rekrytointia? Sen sijaan, että käytät tuhansia euroja rekrytoinnin markkinointiin useissa eri kanavissa, sinulla on mahdollisuus löytää osaaja suoraan Rekrytointi.com Osaajapankista. Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen suurin osaajapankki. Palvelussa on tällä hetkellä jo lähes 170 000 osaajaprofiilia.

Voit selata profiileja itse tilaamalla käyttöoikeuden Rekrytointi.com Osaajapankkiin, tai pyytää meitä avuksi potentiaalisten kandidaattien löytämiseen. Tutustu lisää tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

Haluatko sinäkin helpottaa teistä kiinnostuneiden osaajien työnhakua ja parantaa samalla työnantajakuvaa?

Tutustu LAURA™-palveluun ja ota yhteyttä! Keskustellaan lisää ja löydetään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.