Rekrytointi-ilmoittelu tehostuu Uudellamaalla

Sanni Oja Uutishuone

Rekrytointi.com-palvelun ja Etelä-Suomen Median yhteistyö laajenee. Rekrytointiverkostomme tiivistyy koko maassa: osaajien tavoittaminen ja rekrytointi-ilmoittelu tehostuu varsinkin Uudellamaalla.

Rekrytointiverkostomme laajenee merkittävästi, kun uusien kumppanien jälkeen 16 Etelä-Suomen Median lehteä ovat mukana verkostossa. Kaikkiaan rekrytointiverkostoon kuuluu 29 merkittävää suomalaista lehteä ja iso määrä muita kumppaneita Suomessa sekä maailmalla. Samalla myös Etelä-Suomen Median ja Rekrytointi.comin yhteistyö tiivistyy, kun Rekrytointi.comissa julkaistut työpaikat näkyvät alueellisesti suoraan näiden 16 lehden verkkosivuilla tavoittaen noin 600 000 viikkokävijää.

Rekrytointi.comin työpaikkailmoituksille tämä tarkoittaa entistä suurempaa näkyvyyttä sekä aktiivisten että passiivisten työnhakijoiden silmissä. Kumppanilehtien verkkosivut tavoittavat kaikkiaan 1,6 miljoonaa eri kävijää viikoittain (TNS Metrix vko 44/2017). Työpaikkojen lisäksi myös koulutusilmoitukset saavat lisänäkyvyyttä.

Lisätietoja:

Rekrytointi.com
Pekka Miettinen
Liiketoimintajohtaja
+358 50 460 6660 

Rekrytointi.com

Etelä-Suomen Media
Maria Tiainen
Tuotepäällikkö
+358 40 199 1192 

Etelä-suomen media


Tavoita osaajat Rekrytointi.com-palvelun avulla!

Tutustu rekrytointiverkostoon tarkemmin!