LAURA Rekrytointi Oy oli mukana Esimies & Henkilöstö 2014 -tapahtumassa 7.–8.5.

LAURA Rekrytointi Oy Uutishuone

LAURA Rekrytointi Oy osallistui vuoden tärkeimpään henkilöstötapahtumaan toukokuussa Messukeskuksessa ja toi paikalle kaksi mielenkiintoista puhujaa.

Mike Booker, The Network

The Networkin toimitusjohtaja Mike Booker avasi tapahtumassa suomalaisille henkilöstöalan ammattilaisille kansainvälisen liikkuvuuden trendejä, rekrytoinnin uusia tuulia ja työntekijöiden syitä muuttaa työn perässä Suomeen.

The Network on tutkinut satojentuhansien ammattilaisten motivaattoreita kansainvälisessä työnhaussa. Mike tarjosi tapahtumassa ainutlaatuisen globaalin näkemyksen osaajien tavoittamiseen kattaviin tutkimustuloksiin pohjaten. The Network -rekrytointiverkosto tavoittaa kuukausittain 200 miljoonaa eri kävijää 132 maassa. LAURA Rekrytointi Oy:n rekrysivusto Rekrytointi.com toimii The Networkin edustajana Suomessa.

Sari Veikkolainen, Yleisradio

Sosiaalinen media ja sen innovatiivinen käyttö on keskeisin väline Ylen rekryviestinnässä. Ylen työntekijöitä kannustetaan myös osallistumaan rekryviestintään ja sitä kautta työnantajamaineen rakentamiseen. Henkilökohtaisuus toimii somessa. Ihmiset ovat kiinnostuneempia ihmisistä kuin organisaatioista tai brändeistä. Kukapa ei haluaisi työkavereita, joilla on sama arvomaailma, ja joiden kanssa mielellään viettää aikaa? Jokainen työntekijä on organisaationsa paras brändilähettiläs.

Itsekin verkossa erittäin aktiivinen Ylen HRD-asiantuntija Sari Veikkolainen kertoi Ylen tavasta käyttää eri somekanavia rekrytoinneissa ja työnantajakuvan rakentamisessa.