Webinaari: Menestyvä työnantaja rekrytoi täsmätyökykyisen

Webinaari: Menestyvä työnantaja rekrytoi täsmätyökykyisen

Ramona Westersund Paranna työnantajakuvaa, Uutishuone, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

 

Katso webinaaritallenne


Tällä hetkellä monilla aloilla vallitseva osaajapula pakottaa organisaatiot kilpailemaan osaajista toden teolla. Samanaikaisesti myös työnhakijoiden odotukset työpaikan suhteen ovat muuttuneet. Menestyvien työnantajien tuleekin kehittää toimintaansa vastaamaan näihin odotuksiin – ja sen tulee näkyä jo rekrytointivaiheessa. Oletko hoitanut ja markkinoinut rekrytointeja tähän asti aina samalla tavalla ja samankaltaiselle kohderyhmälle? Olisiko aika kokeilla jotain uutta ja löytää erilaisia hakijoita? Tiesitkö, että Suomessa on 65 000 täsmätyökykyistä työnhakijaa, jotka etsivät parhaillaan työtä? Täsmätyökykyisellä on käytössään osa työkyvystään ja halu tämän kyvyn käyttämiseen. Täsmätyökykyiset ovat monimuotoinen ryhmä ja työtä mukauttamalla työkyvyn alentuma ei useinkaan vaikuta heidän työpanokseen. 

Meille LAURA Rekrytointi Oy:ssä on tärkeää, että asiakkaamme onnistuvat rekrytoinneissaan ja löytävät oikeita osaajia avoimiin tehtäviinsä. Tästä syystä koemme tärkeäksi myös lisätä tietoisuutta hieman erilaisista rekrytointitavoista. Järjestimme 4.10.2022 webinaarin yhteistyössä Live-säätiön kanssa, jossa kerroimme miten organisaatiot voivat taklata osaajapulan haasteita rekrytoimalla täsmätyökykyisiä sekä kehittää samalla koko organisaatiota monimuotoisemmaksi ja siten työnantajakuvaansa houkuttelevammaksi. Menestyvä työnantaja rekrytoi täsmätyökykyisen ja omista kokemuksistaan webinaarissa kertoi myös useita täsmätyökykyisiä palkannut Ravintola Factory.

Webinaarissa käytiin läpi: 

  • Mitä on täsmätyökykyisyys?
  • Miksi täsmätyökykyisyys on ajankohtaista ja merkityksellistä rekrytoijille juuri nyt?
  • Mitä hyötyä täsmätyökykyisen palkkaamisesta on työyhteisölle? 
  • Minkälaisia konkreettisia kokemuksia Factory on saanut täsmätyökykyisten palkkaamisesta?
  • Miten aloittaa täsmätyökykyisten rekrytointi? 

Asiantuntijoina webinaarissa olivat: 

  • LAURA Rekrytointi Oy:n tuotepäälliköt Jonne Laiho ja Marko Sirén
  • Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen
  • Factory-ravintoloiden toimitusjohtaja Matti Karvonen

Haasta organisaatiosi miettimään, voisitteko te olla menestyvä työnantaja, joka rekrytoi täsmätyökykyisen!

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto n. 45 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

 

Katso webinaaritallenne

 


LAURA Rekrytointi Oy on digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija. LAURA™-rekrytointijärjestelmämme auttaa työnantajia tekemään elämänsä rekrytoinnin. Rekrytointisivustomme Rekrytointi.com on kohtaamispaikka työnhakijoille ja uran kehityksestä kiinnostuneille sekä niitä tarjoaville työnantajille ja oppilaitoksille. 

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa ammatillista erityisopetusta sekä ammatillisen koulutuksen ja työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. livesaatio.fi

Factory-ketjuun kuuluu tällä hetkellä 16 Factory-ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Factory on tunnettu kattavasta buffetlounaasta ja herkullisesta salaattibaarista, lisäksi ketjun tarjontaan kuuluvat catering- ja juhlapalvelut, À la carte ravintola Bistro Kamppi ja salaattibaaria iltaisin ja lauantaisin tarjoava Factory Iso Omena. Factory tarjoaa laadukasta käsin tehtyä ruokaa päivittäin ravintoloissaan ja vähittäiskaupoissa. ravintolafactory.com

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.