Suomen nopeiten kasvava Osaajapankki

Webinaari: Suomen nopeiten kasvava Osaajapankki – ratkaisut erilaisiin rekrytarpeisiin

Mikko Kuhalampi Uutishuone

Katso webinaaritallenne!

Suuri osa rekrytoijista kohtaa haasteita rekrytoinneissa, ja usein tarve tulee yllättäen. Tällöin tuloksia pyritään saamaan kaikin keinoin. Aina myöskään omaan järjestelmään hakemuksia ei kolahdakaan sitä toivottua määrää, tai laatu ei vastaa odotuksia. Tämän tilanteen haluaa välttää varmasti jokainen rekrytoija.

Järjestimme tiistaina 2.4.2019  webinaarin, jossa kerroimme uudesta Rekrytointi.com Osaajapankki-palvelustamme. Webinaarissa kerroimme Osaajapankista ratkaisuna rekrytointeihin: osaajien löytämisestä, kohdistetusta mainonnasta alan osaajille ja tuotteen tulevaisuuden suunnitelmista.

Suomen nopeiten kasvava Osaajapankki, Rekrytointi.com Osaajapankki, on markkinoiden uusin tuote, jonka avulla työnantajat voivat etsiä palvelusta uusia tekijöitä avoimiin tehtäviinsä, kun taas osaajat voivat parantaa mahdollisuuksiaan tulla löydetyksi työmarkkinoilla lisäämällä oman profiilinsa palveluun. Rekrytointi.com Osaajapankin kautta tuomme siis osaajat ja työpaikat yhteen. Palvelun avulla rekrytoija voi löytää osaajia, jotka eivät ole alun perin hakeneet juuri heille. Tavoitteenamme on lyhentää työttömyysaikoja ja vähentää epäonnistuneita rekrytointeja.

Marraskuussa 2018 lanseerattu Rekrytointi.com Osaajapankki saavuttaa 50 000 osaajan rajan huhtikuussa 2019. Kasvuvauhti on ollut ainutlaatuisen vahvaa suomaiselle osaajien tietokannalle. Osaajapankki täydentää Rekrytointi.com:n ainutlaatuisen palvelupaketin erilaisiin rekrytarpeisiin Suomen verkoston, kohdistetun rekrytointimarkkinoinnin ja kansainvälisen osaajien tavoittamisen rinnalla.

Katso nyt webinaaritallenne oheisen painikkeen kautta ja kuuntele mistä Suomen nopeiten kasvavassa osaajapankissa on oikein kyse!

Katso webinaaritallenne!

Asiantuntijamme webinaarissa:

Pekka Miettinen toimii Rekrytointi.comin liiketoimintajohtajana ja omaa pitkän linjan kokemuksen digitaalisesta rekrytoinnista.

Mikko Kuhalampi toimii Rekrytointi.com Osaajapankin tuotepäällikkönä ja vie tuotetta eteenpäin tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin saralla.


Tutustu Osaajapankkiin tarkemmin myös lukemalla lisää Mikon blogitekstistä.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.