The Network kansainvälisessä rekrytoinnissa, Management Events

LAURA Rekrytointi Oy Vinkkejä kv-rekrytointiin, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Kansainvälisen rekrytoinnin ollessa ajankohtaista The Network, maailman suurin online-rekrytointiyhteisö, on kanava työntekijöiden globaaliin tavoittamiseen. The Networkin periaate on rekrytoijan kannalta mahdollisimman yksinkertainen: yksi kontakti omaa kotimaata The Networkissa edustavaan yritykseen ja työntekijähaut voi ulottaa ympäri maailman. LAURA Rekrytointi Oy on ollut vuodesta 2007 lähtien yksinoikeudella Suomen edustaja The Networkissa.

Suomalainen työnantaja voi siis jättää työpaikkailmoituksen yli 130 maahan kauttamme. The Network varmistaa, että ilmoitus on jokaisessa maassa, maan parhaalla rekrytointisivustolla. Kauttamme voit myös vaihtoehtoisesti ostaa lukuoikeuksia maailman parhaisiin CV-tietokantoihin. CV-tietokannoista löytyvien yli 60 miljoonan osaajan joukosta, työnantaja voi houkutella palvelukseensa tai asiakkailleen sopivimpia osaajia kansainvälisesti.

Miten The Recruitment Network on toiminut suomalaisen kansainvälistyvän yrityksen kannalta? Vastaajana Management Eventsin Recruitment ja HRD Specialist Jenni Kuokkanen.

“Management Events on erikoistunut ylimmän johdon päättäjien kutsuvierastilaisuuksiin ja olemme kansainvälistyneet nopeasti. Toimimme nyt ympäri Eurooppaa 10 eri maassa, joista Turkki on uusin markkina-alue. LAURA Rekrytointi Oy:n tarjoaman The Network -verkoston avulla olemme voineet julkaista rekrytointi-ilmoituksiamme useissa toimintamaissa, yhden suomalaisen kontaktin kautta. Olemme ilmoitelleet muun muassa Saksan ja Itävallan Stepstone-, Sveitsin Jobs.ch- ja myös Turkin Kariyer.net -sivustoilla.”

Mikä on mennyt hyvin?
“LAURA Rekrytointi Oy:ltä olemme saaneet palvelua nopeasti ja vaivattomasti yhden kontaktin kautta. Ilmoitusten julkaiseminen useaan The Network -verkostoon kuuluvaan maahan, yhdellä yhteydenotolla, on ollut helppoa eikä erillisiä ilmoituspohjia ja kaavakkeita ole tarvinnut täyttää.”

Onko sinulla toiveita palvelun kehittämisen suhteen?
“Kansainvälinen organisaatiomme ilmoittaa työpaikoista useassa kanavassa, jolloin toivomme kumppaneilta joustavuutta pakettihinnoittelussa. The Networkin pakettihinnoittelu on toistaiseksi tuntunut vielä hivenen jäykältä.”

Globaalista verkkorekrytoinnista saat lisätietoa täältä.
www.the-network.com