Kansainvälisten osaajien rekrytointi - mistä lähteä liikkeelle?

Webinaari: Vahvista organisaatiotasi kansainvälisellä osaamisella – mistä lähteä liikkeelle?

Ramona Westersund Uutishuone, Vinkkejä kv-rekrytointiin, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen, y-Etusivun nosto

Katso webinaaritallenne

 

Työvoimapula vaivaa tällä hetkellä jopa kolmea neljästä yrityksestä Suomessa ja kilpailu osaajista on kovaa. Nyt viimeistään olemme siinä pisteessä, että yhä useampien suomalaisten yritysten tulee alkaa etsimään oikeanlaista osaamista myös kansainvälisiltä markkinoilta. Mistä lähteä liikkeelle kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa? Mitä etuja kansainvälisen osaamisen rekrytoinnista on ja miten taklata siihen mahdollisesti liittyvät haasteet?

Rekrytointi.com ja Finnwards Oy järjestivät 15.3.2022 yhteiswebinaarin, jossa pureuduttiin kansainvälisen osaamisen rekrytointiin ja eri vaihtoehtoihin tavoittaa kansainväliset osaajat. Webinaarissa käsiteltiin lisäksi mitä tulee ottaa huomioon, kun palkataan kansainvälistä työvoimaa ja miten esimerkiksi kulttuurillinen sopeutuminen varmistetaan.

Webinaarissa Rekrytointi.com tuotepäällikkö Annika Leppäkoski kertoi, miten Rekrytointi.comin edustama maailman johtava online-rekrytointiyhteisö The Network on yritysten apuna kansainvälisten osaajien tavoittamisessa. Finnwards Oy:n perustaja ja kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntija Minna Franck kertoi puolestaan omien kokemustensa avulla kansainvälisten osaajien palkkaamisesta sekä miten Finnwardsin palvelut ja koulutukset tukevat yrityksiä kansainvälisen työvoiman integroimisessa osaksi suomalaista työyhteisöä.

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto n. 55 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

 

Katso webinaaritallenne

 


Rekrytointi.com on kohtaamispaikka työnhakijoille ja uran kehityksestä kiinnostuneille sekä niitä tarjoaville työnantajille ja oppilaitoksille. Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajapankki, joka auttaa työnantajia löytämään osaajia ja lyhentämään rekrytointiin käytettävää aikaa. Rekrytointi.com on Suomen edustaja maailman johtavassa online-rekrytointiverkostossa The Networkissa, jonka avulla asiakkaamme tavoittavat kansainväliset osaajat lähes 140 maassa.

Finnwards Oy tuottaa kansainvälisille osaajille, heidän työnantajilleen ja julkisyhteisöille asettautumiseen ja kulttuurienväliseen kommunikaatioon keskittyviä koulutus-, valmennus- ja konsultointipalveluja. Finnwardsin palveluja on käyttänyt mm. Helsingin kaupunki ja useat suomalaiset yliopistot. Minna Franckin osaaminen nojaa koulutukseen, työkokemukseen ja henkilökohtaiseen kokemukseen. Hän on koulutukseltaan kulttuurintutkija ja hän on itse tehnyt paljon kansainvälistä rekrytointia. Minnalla on pitkä kansainvälinen tausta. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt ympäri maailmaa useassa eri maassa aina USA:sta Syyrian kautta Kiinaan. Nykyään Minna asuu perheineen Virossa.

 

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.