Tavoita aktiiviset sekä passiiviset työnhakijat kohdistetulla rekrytointikampanjalla

Pekka Miettinen Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Mietitkö, kuinka voisit tavoittaa sekä aktiivisia että passiivisia hakijoita? Rekrytointi.comin todistetusti tehokkaalla kampanjalla tavoitat takuulla etsimäsi osaajat!

Olemme jo usean vuoden ajan kehittäneet ja pilotoineet erilaisia kanavia ja kohdistusmenetelmiä käyttävää rekrytointimarkkinoinnin tuotetta. Pilotointi on sujunut hyvin – opimme erittäin paljon laadukkaasta kohdistamisesta ja asiakkaillemme tuotetut tulokselliset kampanjat ovat vahvistaneet uskoamme tuotteeseen.

Kohdistamme työpaikan sopivalle kohderyhmälle asiantuntemuksemme sekä antamiesi kriteerien ja tietojen pohjalta. Hyödynnämme sosiaalisen median kohdentamistietoja, hakusanakäyttäytymistä sekä eri medioita sopivan kohderyhmän tavoittamiseen. Tyypillisesti ilmoitus saa kymmeniätuhansia näyttökertoja erittäin relevantissa kohderyhmässä.

Tuote koostuu Rekrytointi.com-työpaikkailmoituksesta (350 €) sekä siihen kohdistuvasta kampanjoinnista (690 €). Takaamme ilmoitukselle vähintään 500 katselukertaa.

Miksi valita kohdistettu rekrytointikampanja?

Rekrytoinnin ydin ja suurin haaste on saattaa oikea osaaja sopivaan tehtävään ja vielä otollisella hetkellä yhteen. Hakuajat ovat usein lyhyitä ja haluamasi henkilö voi olla kiireinen nykyisessä työssään tai ylipäätään elämässään. Mahdollisuus, että juuri sopivimmat osaajat näkevät ilmoituksesi oikealla hetkellä on melko pieni – tämä korostuu erityisesti passiivisten hakijoiden keskuudessa, joita suurin osa hakijoista on. Kohdistettu rekrytointikampanja kasvattaa merkittävästi osumistodennäköisyyttä laadukkaan hakijajoukon keskuudessa. Lue asiakasreferenssi kohdistetusta rekrytointikampanjasta!

Jokainen voi yrittää toteuttaa kampanjan myös omatoimisesti, mutta toimivan kampanjan toteuttaminen sopivissa medioissa vaatii osaamista sekä asiantuntemusta. Tarjoamme edullisesti kokemuksemme käyttöösi sekä rekrytoinnin että kampanjoinnin osalta.

Tällä hinnoittelulla ja takuulla – mikset etsisi seuraavaa osaajaanne kohdistetulla rekrytointikampanjalla? Tutustu lisää kohdistettu rekrytointikampanja -tuotteeseemme.

Kysy lisää ja ota yhteyttä!