Vuoden 2017 kesätyöntekijöiden haku on alkanut!

Sanni Oja Uutishuone, Vinkkejä työntekijän palkkaamiseen

Parhaiden kesätyöntekijöiden tavoittaminen on taas aloitettu ja osaavimmat tekijät viedään käsistä jo alkuvuodesta. Onko suunnitelma kesätyönhakijoiden tavoittamiseksi vielä tekemättä? Ei hätää, me autamme sinua rekrytoimaan tulevaisuuden tekijät!

Mistä?

Kesätyöpaikat 2017 on yksi Suomen suosituimmista kesätyöpaikkapalveluista, missä työnantajan kannattaa näkyä! Palvelumme kerää parhaat kesätyöpaikat yhteen ja tavoittaa vuosittain jopa yli 100 000 kesätyöpaikan etsijää. Vuodesta toiseen se tuo kesätyönhakijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää samalta sivulta kesätyöpaikat ja parhaat vinkit työnhakuun. Jaamme kiinnostavimmat työmahdollisuudet myös Parhaat Kesätyöpaikat -Facebook-sivulla.

Tammikuun ensimmäisten viikkojen aikana sivumme on tavoittanut noin 10 000 kesätyönhakijaa viikossa. Mainostamme palveluamme sosiaalisessa mediassa ja googlesta löydät sen hakutulosten ensimmäisenä (”kesätyöpaikka”).

Löytyväthän myös yrityksenne kesätyöpaikat sivuiltamme?

Miten?

Uudistettu Kesätyöpaikat 2017 -sivumme on tehty helpottamaan kesätyönhakijoita: uudet osaamisalueet auttavat hakijaa löytämään juuri oikean alan ja selkeä ulkoasu takaa työpaikkojen löytymisen.

Vinkkaa meille organisaationne kesätyöpaikoista, ja lisäämme ne kattavaan palveluumme vuoden 2017 parhaista kesätyöpaikoista!

Erotu kesätyöpaikkojen massassa!

Haluamme auttaa sinua tavoittamaan parhaat osaajat ja siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden näkyä entistäkin paremmin satojen työpaikkojen joukosta.

Korostettu Kesätyöpaikka -näkyvyys takaa sinulle parhaimman näkyvyyden hakuajan päättymiseen asti. Korostettu Kesätyöpaikka -näkyvyys sisältää:

  • noston listauksen kärkeen
  • korostetun näkyvyyden listauksessa
  • visuaalisesti huomion kiinnittävän ilmoituksen, mistä löytyy yrityksenne logo ja haluamanne lyhyt kuvaus yrityksestä tai tehtävästä
  • some-näkyvyyden kanavissamme Facebookissa ja Twitterissä
  • näkyvyyden työnhakusivustollamme ”Suositellut kesätyöpaikat” -osiossa

Tilaa Korostettu Kesätyöpaikka -näkyvyys ottamalla meihin yhteyttä alla olevan painikkeen kautta tai olemalla yhteydessä osoitteeseen info@rekrytointi.com

Tämä kaikki hintaan 195 € (+ alv 24 %)!

Näythän siellä missä kesätyönhakijatkin ovat?