Rekrytointi.com kehittyy käyttäjien tarpeiden mukaan

Pekka Miettinen Uutishuone, y-Etusivun nosto

Rekrytointi.com -palvelu julkaistiin 17.5.2017 ja se on ​ollut ​nyt​ lähes 150 päivää esillä. Rekrytointisivustoa on testattu läpi kesän helteiden ja syksyn sateiden – hyvältä näyttää. Olemme luoneet pohjan suomalaisten työuria kehittävälle palvelulle, joka auttaa asiakkaitamme rekrytoimaan osaajia ja osaamistaan kehittäviä. Tätä työtä teemme vahvasti yhdessä näiden osaajien sekä asiakkaidemme kanssa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä rekrytointiverkostomme kanssa: kansainvälisesti alan johtavat rekrytointisivustot yhdistävä The Network, LAURA™-asiakkaat, yhteistyömediamme ja muut kumppanimme.

Työpaikan vaihtoa harkitsevalle tyypillisesti kaksi asiaa ovat erityisen tärkeitä työtehtävän näkökulmasta: työpaikan sijainti ja sen vaatima osaaminen. Nämä olemmekin nostaneet vahvasti esille Rekrytointi.com-palvelussa. Kartta on sivustolla avainroolissa ja asiakkaidemme ilmoitusten laadun meillä varmistaa aina ihminen. Pyrimme näin saamaan ilmoituksiin sijainnin, osaamisluokittelun ja muut kriteerit varmasti kuntoon. Tämä palvelee sekä hakijaa ja rekrytoijaa.

Rekrytointiverkostomme laajenee

Rekrytointi.com -palvelun kehitystyö jatkuu vahvalta pohjalta. Tuotekehityksessä vahvuuksien vahvistaminen ja uusien ominaisuuksien kehitys kulkevat käsi kädessä saamamme palautteet huomioiden. Markkinoinnissa haluamme olla siellä missä myös passiiviset työnhakijat liikkuvat: esimerkiksi muutama päivä sitten Länsiväylä.fi -sivustolle julkaistiin Työpaikat -osio, joka näyttää Uudenmaan alueen työpaikkatarjonnan. Vastaavanlaiset osiot tulevat jatkossa myös Keski-Uusimaan, Uusimaan, Aamupostin, Länsi-Uusimaan, Helsingin Uutisten, Vantaan Sanomien, Mäntsälän Uutisten, Nurmijärven Uutisten, Sipoon Sanomien ja Vihdin Uutisten sivustoille. Oman alueensa työpaikkatarjonta tulee myös Turkulaisen, Tamperelaisen ja Lappeenrannan Uutisten sivustoille. Näillä sivustoilla vierailee viikottain yli miljoona kävijää.

Markkinaa ravisteleva hinnoittelu

Muutokset teemme ravistellen markkinoita samalla myös hinnoittelun merkeissä. Perushintainen työpaikkailmoitus maksaa 280 euroa eli noin puolet aiemman Uranus.fi-palvelumme hinnoista ja rajattoman ilmoittelumäärän saa vuodeksi alle kymmenellä tuhannella eurolla. Koulutusmahdollisuuksien markkinointi maksaa enintään 70 euroa per koulutus.

Lisänäkyvyystuotteillamme pääsette kohdistamaan työpaikkojen ja koulutusten markkinointia paremmin somessa ja kumppaniverkostoissamme sekä tietenkin Rekrytointi.com -palvelussa. Kohdistusta ja lisänäkyvyyttä miettiessänne suosittelemme hyödyntämään myös asiantuntijuuttamme. Oli kyse työnhakijoiden rekrytoinnista tai koulutuksen markkinoinnista, autamme mielellämme löytämään sopivan ratkaisun tarpeisiinne.

Käyntejä sivustolle on tehty noin 400 000 ja sivulatauksissa lähestymme miljoonan rajaa. Uuden palvelun ja brändin ollessa kyseessä olemme päässeet nousukäyrälle. Työpaikkailmoitusmäärät liikkuvat nyt 500 ja 1 000 välillä. Haluamme olla markkinoilla kustannustehokas kanava osaajien tavoittamiseen.

Tutkimukset kehityksen tukena

Tutkimme kevään aikana yli 2 000 työnhakuprosessissa olevan hakijan näkemyksiä hyvästä työnhausta ja rekrytoinnista. He kertoivat meille mm. millainen on hyvä työpaikkailmoitus. Työnhakijat kaipaavat työpaikkailmoituksiin lisää konkretiaa ja selkeyttä sekä oikeinkirjoituksen varmistamista, perusasioiden esille tuomista ja palkkauksen jonkinlaista käsittelyä. Keräsimme työnhakijoiden palautteet yhteen ja teimme työnantajille kattavan artikkelin työpaikkailmoituksen laatimisen tueksi. Artikkelista löydät tarkemmat tutkimustulokset sekä tärkeimmät vinkit, millainen on hyvä työpaikkailmoitus. Pääset lataamaan artikkelin täältä.

Suosittu Elämäsi työpaikka -testi päättyi syyskuun lopussa ja keräsi huiman määrän osallistujia. Melkein 8 000 suomalaista asetti työelämän arvot kohdalleen ja kertoi meille, millainen on heidän elämänsä työpaikka. Testin vastauksia analysoidaan parhaillaan ja jaamme tulokset myöhemmin. Tulosten perusteella voidaan jo kuitenkin kertoa, että suomalaiset työskentelevät mieluummin yhdessä kuin erikseen.

Aiomme hyödyntää molempien tutkimusten tuloksia kehittäessämme Rekrytointi.comia entistäkin laadukkaammaksi palveluksi sekä osaajille että työnantajille ja kouluttajille!


Tutustu tuotteisiimme ja julkaise työpaikka- tai koulutusilmoitus Rekrytointi.com-palvelussa!