Rekrytointi.com mukana UusioUra-tapahtumassa!

Mikko Kuhalampi Apua uran eri vaiheisiin

Olemme mukana tiistaina 5.2.2019 Kaapelitehtaalla Helsingissä järjestettävässä UusioUra-tapahtumassa. Kyseessä on rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma yli 45-vuotiaille, joka kokoaa yhteen osaajia, rekrytoinnin asiantuntijoita sekä työnantajia. Päivän aikana on luvassa ajankohtaista tietoa työelämästä, kouluttautumisesta ja yrittämisestä sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja, jotka tukevat työllistymistäsi.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 45-vuotiaat niin työttömät kuin työssäkäyvätkin, jotka  hakevat uutta työ -tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä.UusioUra 2019

Olemme osana UusioUra-tapahtumaa sekä näytteilleasettajan että esiintyjän roolissa. Tulemme kertomaan aiheesta ”Kuinka erottua työnhaussa edukseen massasta ja saada oma osaamisensa näkyville”. Tämän lisäksi kerromme uudesta palvelustamme, Rekrytointi.com Osaajapankista. Tule moikkaamaan meitä ständillemme ja kuuntelemaan, miten voit tuoda omaa osaamistasi entistäkin paremmin esille. Nähdään tapahtumassa!


Lue myös:

Koetko olevasi liian vanha työmarkkinoille? Nämä kolme vinkkiä auttavat sinua työllistymään viisikymppisenä.

Yli 50-vuotiaiden asema työelämässä puhututtaa erilaisen negatiivisten asenteiden takia. Epäkohtien sijasta tutustu näkokulmaan, miksi palkata juuri yli 50-vuotias työntekijä.

Kokonaan uusi ura saattaa tuntua pelottavalta ajatukselta yli 50-vuotiaana. Lue Jaanan tarina, miksi uran vaihto kannattaa iästä huolimatta.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com