Hakuohje työpaikka- ja koulutusilmoitusten hakuun sekä hakuvahdin luomiseen

Rekrytointi.com Arkisto 1 Comment

Pääset eri ohjeisiin suoraan alla olevien linkkien kautta:
TyöpaikkahakuKoulutushakuHakuvahti

Työpaikkahaku

Avainsana-haku

Voit syöttää hakukenttään yksittäisiä sanoja, jotka kuvaavat etsimääsi työtä tai siinä vaadittavaa osaamista. Avainsanoina voi olla esimerkiksi tehtävänimike, työssä vaadittava osaaminen, sijainti, toimiala tai yrityksen nimi. Syöttämääsi hakusanaa tai -sanoja etsitään työpaikkailmoitusten otsikoista sekä tehtäväkuvauksista.

Tarkennettu haku

Tarkennetussa haussa voit etsiä työpaikkaa sijainnin, toimialan, osaamisalueen, etäisyyden, työsuhteen tyypin ja ilmoituksen julkaisuajankohdan perusteella.

Hakutulokset

Tuloslista päivittyy hakusanojen syöttämisen jälkeen automaattisesti ja voit saada lisätietoja kiinnostavasta työpaikasta klikkaamalla kunkin rivin päässä näkyvää suurennuslasia. Koko ilmoituksen näet, kun klikkaat tehtävänimikettä.

Hakutuloksia voit tarkastella listalla, kartalla tai aikajanalla klikkaamalla listan yläpuolella olevia välilehtiä.

Katso
työpaikat

Koulutushaku

Avainsana-haku

Voit syöttää hakukenttään yksittäisiä sanoja, jotka kuvaavat sinua kiinnostavaa koulutusta tai koulutuksen kautta saatavaa osaamista. Avainsanoina voi olla esimerkiksi tutkintonimike, koulutuksen antama osaaminen, sijainti tai koulutuksen järjestäjän nimi. Syöttämääsi hakusanaa tai -sanoja etsitään koulutusilmoitusten otsikoista sekä tehtäväkuvauksista.

Tarkennettu haku

Tarkennetussa haussa voit etsiä koulutusta osaamisalueen, etäisyyden ja ilmoituksen julkaisuajankohdan perusteella.

Hakutulokset

Tuloslista päivittyy hakusanojen syöttämisen jälkeen automaattisesti ja voit saada lisätietoja kiinnostavasta koulutuksesta klikkaamalla kunkin rivin päässä näkyvää suurennuslasia. Koko ilmoituksen näet, kun klikkaat koulutuksen nimeä.

Katso
koulutuspaikat

Hakuvahti

Voit luoda itsellesi työpaikka- tai koulutushakuvahdin klikkaamalla ”Lisää hakutekijöitä” ja syöttämällä hakurajauksesi kenttiin. Tämän jälkeen voit syöttää sähköpostiosoitteesi oikealla näkyvään kenttään tai jos olet jo kirjautunut palveluun, voit tallentaa hakuvahdin suoraan klikkaamalla ”Tallenna hakuvahti”. Hakuvahti lähettää automaattisesti tiedon hakukriteerisi täyttävistä uusista ilmoituksista sähköpostiisi.

 

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com