työhakemusmalli

Suorahakukirjeiden malleja

Rekrytointi.com Avoin haku

Työpaikkaa voi ja kannattaa hakea, vaikkei sitä olisi aukikaan. Yleensä juuri tällainen suorahaku onnistuu parhaiten. Ennen suorahakukirjeen kirjoittamista on tärkeää tietää, missä haluaisi työskennellä. Myös omat vahvuudet tulee kartoittaa.Ota suorahakukirjeeseesi mallia näistä hakemuksista. Lue myös artikkeli Työnhaku suorahakukirjeellä


Myyntijohtaja Kalevi Auranen
KONEIMPORT OY
Kuriiritie 47
01630 VANTAA 63

TARVITSETTEKO TUORETTA MYYNTIVOIMAA?

Olen 26-vuotias elektroniikkainsinööri, siinä mielessä poikkeustapaus, etteivät kännykät kiehdo työmieltäni. Minua kiinnostavat pikemminkin kaikki tuotantoon liittyvät innovaatiot, joilla saadaan nostettua tuottavuutta sekä samalla motivoitua lattiatasolla työtään tekeviä ihmisiä. Olen opiskeluaikanani ollut työssä sekä Kone Instruments Oy:n että Kyrel Oy:n palveluksessa. Molemmissa työskentelin kahtena kesänä, joten tunnen nykyaikaista teollisuutta hyvin lattiatasolta. Valmistumiseni jälkeen olin puolitoista vuotta USA:ssa. Hankin siellä hyvän käytännön kielitaidon sekä näkemystä siitä, miten sikäläinen investointihyödykkeitä valmistava yritys myy tuotantoaan.
Kotiuduin Suomeen viikko sitten. Aloin välittömästi tutkia maahantuojia ja selvittää, kenellä on mielenkiintoisimmat tuotteet myytävänä. Tämän selvityksen perusteella lähestyn nyt teitä ja toivon, että kutsutte minut näyttäytymään ja tarjoatte mahdollisuuden näyttää kykyni tuotteidenne myynnissä.

Helsingissä 8.10.2013
Terveisin

Usko Väntti
Aleksis Kiven katu 4 A 78
00590 HELSINKI
Puh. 040 123456

Liitteenä ansioluetteloni, joka on katsottavissa myös Linkedin-profiilissani osoitteessa http://


Talouspäällikkö Auli Salonen
UUSIOKIRJAPAINO OY
PL 123
05800 HYVINKÄÄ

Tarvitsetteko toimistoonne monitoimihenkilön, joka on valmis palvelemaan omaa väkeänne ja asiakkaitanne seuraavissa tehtävissä:

  • keittämään aisteja terästävät kahvit,
  • päivystämään puhelimia ja toimimaan keskuksena
  • kirjoittamaan tarvittaessa laadukkaita tarjouksia tai laskuja
  • käsittelemään, jakamaan ja arkistoimaan postit
  • järjestelemään vierailut ja tarjoilun
  • huolehtimaan, että toimisto on siisti ja kukat kukoistavat.

Olen tehnyt tätä työtä kolmessa yrityksessä Helsingissä yli 20 vuotta. Muutettuamme nyt Hyvinkäälle haluaisin jatkaa samantyyppisessä työssä, jos vain löytyy talo, joka tarvitsee tällaista tekijää.

Toivottavasti te olette sellainen!

Sveitsinkadulla 8.10.2013

Taina Metsälä

Puh. 123 456
Työpuh. (09) 123 321

Liitteenä on ansioluetteloni. Lisäksi voisin mainita, että kahdesta ensimmäisestä työpaikastani lähimmät esimieheni Kari Airaksinen (puh. 0400 400 0004) ja Markku Sipilä (puh. (09) 123 456) voivat kertoa minusta enemmän.


Timo Salmi
KATUPARTIO RY
Sammaltie 14
02340 ESPOO

Olen Liisa Savola, 48-vuotias elämäni kunnossa oleva nainen. Lähestyn teitä, koska haluan antaa työpanokseni yhdistyksenne hyväksi.

Tähänastisen työelämäni olen työskennellyt miljardiluokan konsernissa usean eri johtajan sihteerinä. Kahden kuukauden päästä en enää tee tätä työtä, koska yrityksemme fuusioidaan ja myös esimieheni menettää vakanssinsa. En halua odottaa tässä tilanteessa omaa kohtaloani vaan ratkaista sen omalla tavallani.
Olen kieli- ja organisointitaitoinen, ehdottoman luotettava ja monitaitoinen kaikessa, mitä toimistossa tehdään. Vapaa-aikanani olen toiminut Kivenlahden rotareiden naistoimikunnassa. Meillä on ollut mm. Sri Lankassa useita kummilapsia, joiden opiskelua olemme jo vuosikausia tukeneet. Olemme keränneet myös huomattavia summia huumenuorten kuntouttamiseen. Mitä enemmän ajattelen tulevaisuuttani, sitä enemmän haluan tehdä loppuelämäni hyväntekeväisyystyötä. Tätä puoltaa sekin, että molemmat lapseni ovat nyt lähteneet maailmalle ja talouteni on hyvässä mallissa. Ehdotan siis harkittavaksenne seuraavaa:

Toimisin toimistossanne mahdollisesti osa-aikaisena työntekijänä, ja päävastuualueeni olisi uusien varainhankintamuotojen kehittely ja toteutus. Tätä tekisin mieluusti palkkatyönä, esim. osittain provisiopohjaisesti.
Toiseksi voisin toimia vapaaehtoistyön organisoijana eli pyrkisin hankkimaan vapaaehtoisia viikonlopun katupartiointi- ja auttava puhelin -palvelutyöhön, kouluttamaan heidät sekä olemaan tarvittaessa mukana myös perehdyttämissä heitä kenttätyöhön.

Toivon ideani kiinnostavan teitä. Soitan ensi viikon alkupuolella, niin voimme keskustella asiasta lisää.

Kivenlahdessa 8.10.2013

Ystävällisin terveisin

Liisa Savola
puh. 8877 6699
työpuh. 65470 0020

 

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com