palvelu

10 palvelua, joiden avulla teet itsellesi näyttävän ansioluettelon

Rekrytointi.com CV:n laadinta, Some työnhaussa, Työnhaku, Työnhaku käyntiin

Jos etsit uutta työpaikkaa, suunnittelet uranvaihtoa, tai vain haluat kertoa tarinasi maailmalle, kannattaa tehdä omat sivut. Hienot nettisivut tukevat työnhakusi ja samalla teet itsesi paremmin löydettäväksi. Näiden palveluiden avulla teet itsellesi helposti aloitussivun tai jopa kokonaisen sivuston.

Sivujen tekeminen on tehty todella helpoksi ja pienellä vaivannäöllä voit luoda itsellesi täysin uniikin ja varmasti muista erottuvan ansioluettelon. Sinun ei siis tarvitse osata koodata yhtään! Jos et tiedä mistä aloittaa, niin vinkkinä: hakukoneen avulla voit löytää eri palveluista muiden käyttäjien ansioluetteloita, joista voit saada inspiraatiota ja ideoita.

1. About.me

About.me on kuin henkilökohtainen kotisivusi. Palvelun avulla voit lyhyesti kertoa itsestäsi ja lisätä mukaan myös sosiaalisen median profiilisi. Sivu on käytännössä yksi aloitussivu, johon saa kuvan, lyhyen kuvauksen tai tarinan ja linkit esimerkiksi Twitteriin ja LinkedIniin.

2. Flavors.me

Aivan kuten About.me, Flavors.me-palvelussa voit koota yhdelle sivulle kaikki haluamasi linkit eri sosiaalisen median kanaviin ja kertoa jotain itsestäsi. Voit lisäksi tehdä palveluun useampia alasivuja ja jopa lisätä videoita tai ääniraitoja. Jos siis haluat ryhtyä oikein luovaksi, lisää sivulle ansioluettelosi videon muodossa!

3. VisualCV.com

VisualCV.com-palvelu markkinoi itseään johtotason henkilöille tarkoitettuna palveluna, mutta helpon käytettävyyden vuoksi kuka tahansa voi luoda palvelulla itselleen näyttävän CV:n. Ansioluettelon lisäksi palvelun avulla saa luotua henkilökohtaisen kotisivun ja portfolion.

4. Strikingly

Strikinglyn avulla saat CV:si helposti näyttämään upealta ja ammattimaisesti tehdyltä sivustolta. Palvelu on suunniteltu erityisesti mobiili- ja tablettilaitteille. Sivun avulla voit kertoa työkokemuksestasi ja erilaisista projekteista, joita olet urasi aikana tehnyt.

5. Prezi

Prezi on suunniteltu esitelmien tekoon, mutta sitä voi hyödyntää myös ansioluetteloa tehdessä. Tylsän Powerpointin sijaan Prezin avulla voit tehdä liikkuvan, hauskan ja erilaisen CV:n tai työhakemuksen.

6. Weebly

Weeblyn laajan teemavalikoiman ansiosta voit luoda uniikit sivut itsellesi. Sivut näyttävät hyviltä myös älypuhelimella ja tabletilla. Palveluun voi helposti lisätä omia kuvia, videoita ja esitelmiä

7. Vizualize.me

Vizualize.me luo työkokemuksesi perusteella kauniita kuvioita eli infograafeja. Kuvioiden avulla on helppo silmäillä, mitä olet urasi aikana saanut aikaan. Halutessasi palvelu hakee tietosi suoraan LinkedInistä.

8. Pinterest

Sosiaalisen median palveluista Pinterest on erittäin hyvä työkalu visuaalisen portfolion luomiseen. Pinterestissä voit lisätä alaasi ja työhösi sopivia kuvia ja liittää myös perinteisen ansioluettelon.

9. Pixelhub.me

Pixelhubin avulla voit kerätä kaikki sisällöt samaan paikkaan, kuten esimerkiksi: kuvagallerian, sosiaalisen median sisältöä, karttoja, yhteystietosi ja paljon muuta. Tämä palvelu sopii erityisen hyvin henkilölle, joka tykkää aktiivisesti käyttää somea. Voit lisätä sivullesi myös reaaliaikaisen uutisvirran eri sosiaalisen median kanavista

10. Novorésumé

Novorésuméen avulla voit luoda itsellesi visuaalisen ja helposti luettavan ansioluettelon. Palvelussa on valittavana useita ansioluettelopohjia, joille voit rakentaa juuri sinun uraasi ja kokemustasi vastaavan CV:n. Palvelu antaa myös palautetta ansioluettelostasi, jotta voit tehdä siitä entistäkin laadukkaamman.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com