Lista Suomen yrityskauppa-sivustoista

Rekrytointi.com Haluatko yrittäjäksi, Yrityksen perustaminen

Oletko mahdollisesti ajatellut yritystoiminnan aloittamista ostamalla jo valmiin ja toimivan yrityksen? Listasimme sinulle yrityskauppa-sivustoja, joista voit mahdollisesti löytää tulevan oman yrityksesi.

Valmiin yrityksen ostaminen voi olla oikotie omaan yrittäjyyteen. Toisaalta hätiköity yrityskauppa voi koitua kohtaloksesi. Haluaako eläkkeelle jäävä yrittäjä itselleen seuraajaan vai koettaako joku vain päästä eroon konkurssikypsän yrityksen mukanaan tuomasta velkakierteestä? Muista tutkia yrityksen tiedot tarkasti ennen ostamista.

Actival Oy
Actival Oy:n sivuilla monipuolisesti myynnissä olevia ravintola-, hotelli- ja matkailualan yrityksiä. Lisäksi sivuilta löytyy ajankohtaista uutisoitavaa ja työpaikkojakin.

Eviden Oy
Eviden Oy on tehnyt yrityskauppoja koko Suomen alueella vuodesta 2006 alkaen. Eviden partnerit ovat kokeneita liike-elämän ja yrityskaupan ammattilaisia.

Firmakauppa
Firmakauppa on pienten yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut ilmainen ja luotettava markkinointikanava. Palvelu on uudenlainen ratkaisu sinulle, joka olet etsimässä yrityksellesi jatkajaa tai sinulle sopivaa yritystä.

Helsingin Yritysvälitys Oy
Helsingin Yritysvälitys Oy on kahvila- ja ravintola-alaan erikoistunut yritysvälittäjä.

Mergertum
Mergertum keskittyy aloihin, joista heillä on vankka osaaminen, kuten talotekniikka, teollisuus, it-ala, tukkukauppa ja ympäristöliiketoiminta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
Mikkelin kaupungin elinkeinopalvelulla, Miksei Oy:lla on tiedot kymmenistä yrityksistä, jossa yrittäjä haluaa siirtyä eläkkeelle ja etsii toiminnalleen jatkajaa.

ProMan Oy
Proman Oy tarjoaa luottamuksellista ja tehokasta yritysvälitystä Suomen lisäksi myös Virossa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Suomalais-venäläisen kaupan ja matkailun sivusto
Sivustollla mielenkiintoisia liikekontakti-mahdollisuuksia sekä ostettavia ja myytäviä yrityksiä.

Suomen Yrityskaupat
Suomen Yrityskaupat on johtava pk-yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut valtakunnallinen yrityskauppaketju. Toiminnan perustana ovat vahva ammattitaito, pitkä kokemus ja ehdoton luottamuksellisuus.

Suomen Yritysmyynti Oy
Suomen Yritysmyynti Oy on valtakunnallisesti toimiva yrityskaupan ammattilainen vuosien kokemuksella ja markkinatuntemuksella. Sivustolta löydät myytävänä olevia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, voit myös hoitaa oman yrityksesi myynnin palvelun kautta.

Suomen Yritysnotariaatti
Suomen Yritysnotariaatti toimii sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti yhdysverkostonsa avulla.

Suomen liiketoimintakaupat
Suomen Liiketoimintakaupat tarjoaa yritysjärjestelyn palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille koko Suomessa: yritysvälitys, yritysjärjestelyt, asiantuntijapalvelut, konsultointi ja yrityskaupan toteuttaminen.

Translink Corporate Finance Oy
Translink Corporate Finance on investointipankki, joka toimii riippumattomana neuvonantajana lähinnä kansainvälisissä yrityskaupoissa ja pääomajärjestelyissä.

Yrityspörssi.fi
Yrityspörssi.fi on kävimääriltään Suomen suurin yrityskauppasivusto. Yrityspörssi.fi on luotettava ja osin Suomen Yrittäjien omistama palvelu, jossa yrityksen myyjät ja ostajat kohtaavat. Yrityspörssi.fi:hin voi kuka tahansa jättää myynti- ja ostoilmoituksia.

 

Haluatko lisätä uuden osoitteen yritysvälityslinkkeihin?
Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen info@rekrytointi.com

 

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com