Vaihda maisemaa – suuntaa töihin Mikkeliin ja Etelä-Savon seudulle

Rekrytointi.com Opiskelu ja ammatinvalinta

Haluaisitko vaihtaa maisemaa ja suunnata Mikkeliin uusien työmahdollisuuksien perään? Etelä-Savon maakuntakeskuksesta sekä Etelä-Savon muista kaupungeista (Pieksämäestä ja Savonlinnasta) löydät satoja avoimia työpaikkoja eri aloilta. Tutustu Etelä-Savon avoimiin työpaikkoihin ja löydä elämäsi työpaikka!

Miksi Mikkeliin?

Mikkelin seutu tarjoaa luonnonkaunista järvimaisemaa ja paljon avoimia työpaikkoja ja -mahdollisuuksia, yrittäjyyttä sekä koulutuksia.

Mikkelin seudulla on käynnissä Solmu-hanke, jonka tarkoituksena on auttaa muuttajia kaikessa muuttoon liittyvässä. Voit siis hyödyntää heidän osaamistaan ja Mikkeli jopa lupailee työnhakijoille: ”Mikkelin kaupungin SOLMU-ohjelma auttaa tarvittaessa lastesi päivähoito- ja koulupaikan etsimisessä sekä puolisosi työnhaussa”. Solmun sivuilta saat lisätietoa työpaikoista, koulutuksista ja yrittäjyydestä Mikkelin alueella.

Lisäksi Mikkelin seudulla toimii Miksei Mikkelin seudun kehitysyhtiö, jonka sivuilta löytyy työpaikkoja ja apua yrityksen perustamiseen.

Katso myös Etelä-Savon työpaikat te-palvelujen sivuilta:

Ota suunnaksi Mikkeli ja hanki uusi titteli! Aloita työnhakusi tutustumalla Etelä-Savon avoimiin työpaikkoihin.

Lähteet Mikkeli, TE-palvelut, Miksei Mikkeli, Solmu

*= myös työpaikat Ristiina, Suomenniemi, Anttola, Hakuvuori ja Mikkelin maalaiskunta

**= työpaikat Pieksämäki, Savonlinna, Pertunmaa, Joroinen, Juva, Pertunmaa, Enonkoski, Hirvensalmi, Kangasniemi, Puumala, Rantasalmi, Sulkava

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com