piilotyöpaikat

BCB Medical Oy käynnistää rekrytoinnit Suomessa ja Ruotsissa

Rekrytointi.com Etusivu - piilotyöpaikat, Piilotyöpaikat, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Ulkomaat, Uusimaa, Varsinais-Suomi

Katso myös IT- ja tietoliikennealan avoimet työpaikat!

Turkulainen lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin erikoistunut BCB Medical Oy on ostanut ruotsalaisen Health Solutions Ab:n. Kaupan myötä syntyneestä uudesta toimijasta tulee Pohjoismaiden suurin potilaiden hoidon laatuun ja vaikuttavuuteen keskittynyt it-yritys.

Yrityskauppa on BCB Medicalille merkittävä askel kohti kansainvälistymistä ja avaa hyvät kasvumahdollisuudet koko Pohjois-Euroopan alueella. Yrityksen tavoitteena on tuplata liikevaihto seuraavan kolmen vuoden aikana.

BCB Medicalin kehittämät tautikohtaiset hoidon seurantajärjestelmät sekä potilasta omaan hoitoonsa sitouttava Omavointi-palvelu on tarkoitettu hoidon vaikuttavuuden ja laadun seurantaan, hoitoketjujen tehostamiseen sekä kliinisen tiedon analysointiin.

BCB Medical käynnistää rekrytoinnit kasvutavoitteidensa tukemiseksi sekä Suomessa että Ruotsissa. Yrityksellä on Suomessa toimistot Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Espoossa.

Ruotsalaisella Health Solutionsilla on toimistot Tukholmassa ja Lontoossa. Yrityksen kehittämät terveydenhoidon päätöksentekoa tukevat järjestelmät ja rekisterit ovat käytössä kaikissa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

Lähde Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti 18.5.2021

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com