Aurajoki Oy palkkaa lisää työntekijöitä Saarijärvelle ja Lievestuoreelle

Rekrytointi.com Etusivu - piilotyöpaikat, Keski-Suomi, Piilotyöpaikat

Katso myös teollisuuden ja tuotannon avoimet työpaikat!

Metallin pintäkäsittelyyn ja konepajatuotantoon erikoistunut Aurajoki Oy perustaa uuden tehtaan Saarijärvelle. Yhtiö sulkee samalla Kannonkosken toimipisteen, jonka työntekijät siirtyvät uuteen tehtaaseen.

Aurajoki Oy on vuokrannut tehdasta varten Saarijärven kaupungin omistamalta SSYP Kiinteistöt Oy:ltä teollisuuskiinteistön Saarijärven Rajalan teollisuusalueelta.

Tehtaan on määrä aloittaa toimintansa alkuvuodesta 2021. Uusi tehdas mahdollistaa nykyisen konepajatuotannon kaksinkertaistamisen. Kasvavan tuotannon tarpeisiin Saarijärvelle palkataan noin 15 uutta työntekijää.

Saarijärvellä valmistettavat tuotteet kuumasinkitään yrityksen Lievestuoreen laitoksessa, jonne myös tullaan tarvitsemaan lisää osaajia.

Alueelle suunnitellaan myös pientä uusiutuvilla energiamuodoilla toimivaa lämpölaitosta. Sen käyttöönotto voisi tapahtua arviolta vuonna 2022.

Aurajoki-konserni työllistää yhteensä 170 henkilöä. Konsernilla on toimipisteet myös Aurassa, Mikkelissä, Pirkkalassa, Turussa ja Daugmalessa Latviassa.

Lähde Keskisuomalainen 17.9.2020

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com