Finnair jatkaa kajaanilaisen kumppanin kanssa – luvassa kymmeniä uusia työpaikkoja

Rekrytointi.com Kainuu, Piilotyöpaikat, Uusimaa

Finnair on valinnut kajaanilaisen matkailun asiakaspalvelukeskuksen RTG Sales Oy:n jatkamaan yhteyspalvelujensa tarjoajana Suomessa. RTG Sales avaa uuden toimipisteen Porvooseen.

RTG Sales työllistää tällä hetkellä 145 työntekijää, ja yrityksen pääkonttori on Kajaanissa. Uusi toimipiste tullaan avaamaan syyskuussa.

– RTG Sales on pitkäaikainen kumppanimme, ja olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa ja laajentaa hyvää yhteistyötämme. Siirrämme RTG Salesille uutena palvelukokonaisuutena muun muassa help desk -palveluja, Finnairin Customer Care -yksikön vetäjä Maria Volotinen kertoo.

RTG Sales Oy:n toimitusjohtaja Mikko Soininen kertoo yhteistyön jatkumisen olevan hieno mahdollisuus.

– Pystymme työllistämään edelleen merkittävän määrän ihmisiä Kainuussa. Lisäksi voimme tarjota kymmeniä uusia työllistymismahdollisuuksia sekä Kajaanissa että uudessa toimipisteessämme Porvoossa, Soininen sanoo.

Porvoon toimipisteen rakennustyöt ovat alkaneet ja rekrytointi käynnistyy pian. Finnairin Contact Centerissä palvellaan asiakkaita esimerkiksi matkavarauksissa. Asiakkaita palvellaan suomeksi ja englanniksi vuorokauden ympäri.

Lähde: Yle 24.6.2015

 

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com