Useita paikkakuntia: Erikoisalojen osaajille riittää töitä — useilla yrityksillä rekrytoinnit käynnissä

Rekrytointi.com Etelä-Karjala, Etusivu - piilotyöpaikat, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Piilotyöpaikat

Kymenlaakson alueella on nyt monella yrityksellä uusien työntekijöiden haku käynnissä. Varsinkin erikoisalojen osaajille on töitä tarjolla tällä hetkellä enemmän kuin tekijöitä löytyy.

Esimerkiksi kouvolalainen Kymen Kattokeskus hakee asentajia Lahteen, Kouvolaan, Kotkaan ja Lappeenrantaan. Yritys etsii uusia työntekijöitä myös myyntitehtäviin. Kymen Kattokeskuksella on tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Jos meneillään olevat haut onnistuvat, nousee määrä 35:een.

Kuusankoskelainen suunnittelutoimisto TSP Engineering on hakenut lisää suunnittelijoita. Työntekijöitä on tällä hetkellä 17 ja tavoitteena on laajentua muutaman seuraavan vuoden aikana 20—30 työntekijän yritykseksi.

Kouvolasta kotoisin oleva perheyhtiö Kaslink hakee lisää työvoimaa myyntiin ja markkinointiin. Yrityksellä on nyt 150 työntekijää, jossa lisäystä on viime vuoteen tullut reilut 10 työntekijää. Kaslink valmistaa monipuolisesti erilaisia elintarvikkeita.

Kouvolan kaupungillakin on haku päällä. Kaupunki etsii muun muassa talonrakentamisen ja infrarakentamisen projektijohtajia.

Lähde Kouvolan Sanomat 9.9.2017

Katso Kymenlaakson avoimet työpaikat.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com