Dunlop Hiflex Oy investoi uusiin toimitiloihin Pirkkalaan

Rekrytointi.com Piilotyöpaikat, Pirkanmaa

Dunlop Hiflex Oy rakennuttaa uudet toimitilat Pirkkalaan ja aloittaa kokonaisvaltaisen putkiasennelmatuotannon. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 10 miljoonaa euroa, mikä on merkittävä panostus Suomen hydrauliikkamarkkinoille. Uusi rakennus sijoittuu Jasperintielle uudelle Pirkkalan Lentokentänristeys -nimiselle teollisuusalueelle aivan vilkasliikenteisen moottoritien varteen. Alueen ennustetaan kehittyvän tulevaisuudessa voimakkaasti merkittäväksi teollisuuden ja teknisen kaupan yritysten keskittymäksi.

Uuteen kiinteistöön sijoitetaan Suomen ja Viron toimintojen keskusvarasto, noutomyymälä, letkuasennelmien keskitetty tuotantotehdas laajennettuna sekä uutena toimialana putkiasennelmien tuotantotehdas. Rakennustyöt aloitetaan heinäkuun alussa 2015 ja toimitilat valmistuvat maaliskuussa 2016.

Dunlop Hiflex Oy on osa kansainvälistä Alfagomma-konsernia, jossa putkiasennelmien valmistus on vahvassa kasvussa olevaa ydinliiketoimintaa ja laajentuu nyt myös Suomeen. Yhtiö valmistaa jatkossa kaikenkokoisia hydrauliputkiasennelmia sekä asiakkaiden piirustusten mukaan toimitettavia matalapaineputkistoja. Konekannasta tulee erittäin laaja. Dunlop Hiflex Oy on aktiivisesti markkinoilla tarjoamassa putkiasennelmia. Toimitukset voidaan aloittaa soveltuvin osin jo ennen uusien tilojen valmistumista suoraan emoyhtiön tuotantolaitoksilta.

Dunlop Hiflex Oy panostaa tulevaisuudessa myös suurten teollisuusletkuasennelmien valmistukseen. Uudet tilat mahdollistavat myös muiden uusien toimintakonseptien aloittamisen tai laajentamisen, kuten esimerkiksi komponenttien osakokoonpanon, erikoisasennelmien valmistuksen, testaus- ja huuhteluyksiköiden määrän lisäämisen sekä mahdollisuuden toteuttaa entistä paremmin asiakkaiden erityisvaatimuksia.

Lähde: Kauppalehti 7.7.2015

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com