Tampereelle avataan uusi datakeskus – lisää henkilöstöä palkataan elokuussa

Rekrytointi.com Piilotyöpaikat, Pirkanmaa

Suomalais-israelilainen kasvuyritys Aiber Networks on avaamassa uutta datakeskusta Tampereelle. Datakeskus tarjoaa pilvipalveluita yrityksille ja aikoo keskittyä erityisesti helpdesk-palveluihin.

Yritys on solminut sopimuksen Tampereen kaupungin kanssa uuden datakeskuksen rakentamisesta Härmälän luolastoon. Luolaston remontointityöt on aloitettu pari viikkoa sitten, ja niiden arvellaan kestävän reilun kuukauden. Vanhan luolaston remontointi maksaa arviolta puoli miljoonaa euroa.

Härmälän luolasto on suunniteltu armeijakäyttöön ja ollut aiemmin Valmetin käytössä. Yrityksellä on myös toinen konesali Tampereen keskustassa, joka on jo remontoitu käyttökuntoon.

Aiber Networks on saanut kahden miljoonan euron alkupääoman, jota se aikoo vielä kasvattaa. Datakeskukseen aiotaan investoida yhteensä 50–100 miljoonaa euroa.

Yritys on rekrytoinut tähän mennessä kolme henkilöä Suomesta ja suunnittelee palkkaavansa lisää henkilöstöä elokuussa. Vuoden loppuun mennessä Tampereella työskentelee arviolta 6–7 ihmistä.

Lähde: Aamulehti 26.6.2015

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com