Varuboden-Osla osti liikekiinteistön Karjaalta – luvassa merkittävä määrä uusia työpaikkoja

Rekrytointi.com Piilotyöpaikat, Uusimaa

Osuuskauppa Varuboden-Osla on ostanut Karjaalla sijaitsevan ns. “Market Bergmanin”-liikekiinteistön. Kiinteistössä jatkavat vuokralaisina JYSK ja Sportia, joiden lisäksi myös Sotka avaa liikkeensä kiinteistössä heinäkuun alussa.

Varuboden-Osla näkee läntisen Uudenmaan palvelutarjonnan kehittämisessä vielä suuria mahdollisuuksia. Raaseporin alueen käyttötavarakaupasta noin puolet valuu kaupungin ulkopuolelle. “Haluamme olla kehittämässä Raaseporin palvelutarjontaa niin päivittäis- kuin käyttötavarakaupassa”, toteaa toimitusjohtaja Hannu Krook.

Osuuskauppa pyrkii kehittämään alueensa palvelutarjontaa tasapuolisesti niin Itä- kuin Länsi-Uudellamaalla. Raaseporin kuntakeskuksissa Tammisaaressa, Karjaalla ja Pohjassa osuuskaupalla on jo vahvat S-marketit ja Tenholassa Sale. Nyt tehty investointi mahdollistaa tulevina vuosina Lepin alueen kehittämisen Raaseporin keskeisenä kauppapaikkana – liikenteellisesti sijainti on koko alueen palvelunäkökulmasta ihanteellinen.

“Uskon vahvasti Lepin alueen vetovoimaan houkutella kaupan vahvoja toimijoita oman osuuskauppamme lisäksi investoimaan alueelle kymmeniä miljoonia euroja ja luomaan Raaseporin mittakaavassa merkittävän määrän uusia työpaikkoja. Investoinnit tulevat vahvistamaan Raaseporin alueen elinvoimaisuutta, palvelukykyä ja houkuttelevuutta”, kertoo Krook.

Lähde: Kirkkonummen Sanomat 24.6.2015

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com