voittaja

Työhakemuskisan voittajat ovat selvillä!

Rekrytointi.com Työhakemus, Työnhaku

Nyt se on päätetty! Pitkällisten pohdintojen jälkeen työhakemuskisan osallitujista valikoitui ensin kärkiviisikko ja tämän jälkeen voittaja. Hakemuksia kisaan vastaanotettiin yhteensä hurjat 32 kappaletta, kiitos kaikille osallistujille! 

Kisan voittajaksi selvisi Susanna Hyvärinen, huraa! Palkintona parhaasta työhakemuksesta lähetämme Susannalle iPadin. Eron muihin kisaajiin Susanna teki erityisen ansiokkaalla työhakemuksen kohdistamisella juuri hakemaansa paikkaan. Työhakemus erottui joukosta myös visuaalisella ilmeellään. Leffaliput ansiokkaista hakemuksista ansaitsivat puolestaan Lauri Manselius, Selma Hopsu, Veera Kiiski sekä Ville Näyhä. LAURA Rekrytointi Oy onnittelee voittajia.

Työhakemus1. Voittajahakemuksessa erityisen ansiokasta oli hakemuksen ulkoisiin tekijöihin tehty panostus. Koska työtä haettiin mainostoimistosta, tulivat hakijan taidot esiin jo ennen kuin hakemuksesta luki sanaakaan. Kyseisen osallistujan työhakemus oli myös yksi ensimmäisistä vastaanotetuista. Työnhaussa kannattaakin olla nopea, sillä ensimmäiset perille tulevat hakemukset saavat aina etulyöntiaseman!
Lue hakemus täältä.

Muut parhaat työhakemukset julkaistaan sattumanvaraisessa järjestyksessä:

2. Tämä työhakemus oli rakenteeltaan selkeä ja huumoria oli käytetty mukavasti tehokeinona, pisteet siitä! Lisäksi hakija oli tuonut ansiokkaasti omaa persoonaansa hakemuksessa esiin.
Lue hakemus täältä.

3. Tämä työnhakija oli panostanut työnhakuun valtavan määrän, sillä hakemuksesta löytyi linkki hakijan henkilökohtaisille sivuille. Sivuilta löytyi esimerkiksi hakijan videotyöhakemus. Tämän hakemuksen yhteydessä toimitettiin myös CV, josta ilmeni selkeästi hakijan osaaminen ja kokemus.
Lue hakemus täältä.

4. Tämän hakemuksen ansioksi luettiin ennen kaikkea näkemys siitä, millainen työhakemus sopisi kyseistä paikkaa haettaessa. Kohdistaminen oli siis osattu tehdä erinomaisesti. Koska hakemuksessa oltiin haettu töitä ulkomailta, oli kulttuuriseikat otettu mainoiosti huomioon. Hakemuksen yhteydessä toimitettiin myös CV, jossa oli mainittu työ- ja koulutushistorian lisäksi ulkomailla työskentelyyn tarvittavat dokumentit ja luvat.
Lue hakemus täältä.

5. Tämän hakemuksen aloitus oli loistava, sillä se vangitsi heti lukijan! Kohdistaminen juuri kyseiseen työpaikkaan oli myös onnistunut. Hakija oli osannut myös ansiokkaasti tuoda kokemuksensa esiin ja perustella sen avulla, minkä vuoksi olisi sopiva työntekijä.
Lue hakemus täältä.

LAURA Rekrytointi Oy kiittää kaikkia osallistujia!


Muista katsoa myös avoimet työpaikka- ja kouluttautumismahdollisuudet ja löydä elämäsi työpaikka!

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com