osaajaprofiilin hyödyntäminen

Rekrytointi.com osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana tuo helpotusta työnhakuun

Ramona Westersund Apua uran eri vaiheisiin, Etusivu - työnhakuvinkit, Työnhaku

Monet ovatkin meiltä kyselleet, että eikö osaajaprofiililla voisi hakea LAURA™-järjestelmässä julkaistuihin työpaikkoihin. Nyt voimme ylpeänä todeta, että osaajaprofiilin hyödyntäminen työhakemuksen pohjana on mahdollista! Tästä eteenpäin voit hakea osaajaprofiilin avulla siis lähes 200 työnantajan avoimiin työpaikkoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että samojen tietojen lomakkeille täyttäminen vähenee huomattavasti!

Miten osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana toimii?

Täyttäessäsi hakemusta asiakkaamme LAURA™-järjestelmässä, näet hakulomakkeen alussa seuraavat painikkeet. Klikkaamalla ”Hyödynnä osaajaprofiilia” -painiketta, avautuu mahdollisuus syöttää oman osaajaprofiilin kirjautumistiedot. Syötettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan, klikkaat kirjaudu, ja kaikki Osaajaprofiilisi tiedot siirtyvät automaattisesti hakulomakkeelle, mikäli siellä kysytään samoja asioita. Tämä siis tarkoittaa parhaimmillaan CV:tä, yhteystietoja, kuvausta itsestäsi, sekä työ- ja koulutushistoriaa!

Tämän uudistuksen avulla voit siis vähentää samojen tekstien kirjoittamista moneen paikkaan. Aina kun huomaat työtä hakiessasi oheiset painikkeet, pystyt käyttämään osaajaprofiilia hyödyksesi hakulomakkeen täyttämisessä.

Työpaikat, joita haet helposti

Rekrytointi.com-palvelussa julkaistuihin LAURA™-järjestelmää käyttävien asiakkaidemme työpaikkailmoituksiin on nyt myös lisätty Hae Osaajapankin profiililla -badge, jonka avulla tunnistat helposti ne ilmoitukset, joissa osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana on mahdollista. Olemme myös keränneet nämä työpaikat Hae helposti -sivuillemme, josta näet jatkossa kätevästi suoraan ilmoitukset, joihin sinun on helppo hakea!

Sinulle sopivimmat työpaikkasuositukset saat nyt Rekrytointi.com Osaajapankin profiilin avulla

Rekrytointi.com Osaajapankissa on otettu käyttöön tekoälypohjainen työpaikkojen suosittelu. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Osaajapankkiin rekisteröityneet käyttäjät saavat joka viikko Osaajapankkiin uudet työpaikkasuositukset, jotka perustuvat osaajaprofiilin sisältöön ja rekrytoivien yritysten työpaikkailmoituksiin. Pääset näkemään sinulle suositeltavat työpaikat kirjautumalla tunnuksillasi Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Lue lisää tekoälypohjaisista työpaikkasuosituksista.

Näin luot ja täydennät osaajaprofiiliasi Rekrytointi.com Osaajapankissa

Luomalla osaajaprofiilin Rekrytointi.com Osaajapankkiin annat työnantajille mahdollisuuden löytää sinut. Kertomalla osaamisesi tulevaisuuden työnantajille parannat työllistymismahdollisuuksiasi! Päivittämällä profiiliasi aktiivisesti annat potentiaalisille työnantajille viimeisimmät tiedot osaamisestasi!

Jos sinulla ei vielä ole profiilia Osaajapankissa, voit luoda itsellesi profiilin vaikka saman tien. Saat tunnukset automaattisesti, kun olet lähettänyt profiilisi.

Luo osaajaprofiili

 

Täydentämällä osaajaprofiiliasi voit varmistaa, että sinua kiinnostavat tehtävät ja työnantajat löytävät osaamisesi.

Kirjaudu osaajaprofiiliisi

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com