Uusia tapoja löytää työmahdollisuuksia

Mikko Kuhalampi Avoin haku, Etusivu - työnhakuvinkit, Työnhaku, Työnhaku käyntiin

Muuttunut maailmantilanne on vaikuttanut myös työmarkkinoihin ja monelle tämä aika saattaa tarkoittaa aktivoitumista työnhaussa. Tilanne vaikuttaa myös rekrytointeihin – joillekin rekrytoijille tämä näkyy kasvaneena määränä työhakemuksia avoinna oleviin paikkoihin. Toisilla taas samat ongelmat pysyvät, eikä osaajapulaan löydy lääkkeitä omista kanavista. Tarvitaan siis uusia tapoja löytää työmahdollisuuksia ja osaajia!

Työnhakijat hakevat edelleen töitä työpaikkailmoitusten kautta, mutta rekrytoijien keskuudessa yleistynyt tapa on osaajien hakeminen myös omien työpaikkailmoitusten ulkopuolelta. Tässä kuvaan astuvat rekrytointimarkkinointi ja sourcaaminen eli osaajien etsiminen suoraan muista lähteistä, esimerkiksi Rekrytointi.com Osaajapankista.

Rekrytointi.com Osaajapankki mahdollistaa rekrytoijan ja osaajan kohtaamisten normaalin työhakemuksen lisäksi niin, että rekrytoijat voivat löytää potentiaalisia tulevaisuuden tekijöitä heillä avoinna oleviin paikkoihin. Joskus tämä voi tarkoittaa myös sitä, että oikea osaaja löytyy ennen kuin työpaikkailmoitusta on ehditty julkaisemaan.

Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajien tietokanta. Vuoden 2019 alkupuolella julkaistu palvelu on kerännyt jo lähes 170 000 käyttäjää. Palvelu on ollut mahdollistamassa yhä useampia rekrytointeja ympäri Suomea alasta riippumatta. Osaajapankki on käytössä vain aidoille rekrytoijille, jotka ovat sitoutuneet palvelun henkilötietosuojan ja luottamuksellisuuden kunnioittamiseen.

Jos et ole vielä luonut omaa osaajaprofiiliasi Rekrytointi.com Osaajapankkiin, kannattaa se tehdä nyt! Luo itsellesi osaajaprofiili ja tule löydetyksi! Saat tunnukset automaattisesti, kun olet lähettänyt profiilisi.

Luo osaajaprofiili

Rekrytointi.com Osaajapankki tuo helpostusta myös työnhakuprosessiin

Moni työnhakija tuskailee, kun samat tiedot pitää täyttää kerta toisensa jälkeen eri työnantajien rekrytointijärjestelmiin. Rekrytointi.com Osaajapankki tuo myös tähän helpotuksen.

Voit käyttää Rekrytointi.com Osaajapankin osaajaprofiilia työhakemuksen pohjana hakiessasi töitä organisaatiosta, joka käyttää rekrytointeihin LAURA™-rekrytointijärjestelmää. Voit hakea helposti osaajaprofiilin avulla siis lähes 200 työnantajan avoimiin työpaikkoihin! Säästät huomattavasti aikaa, kun samoja asioita ei tarvitse täyttää moneen kertaan! Tsekkaa tarkemmin, miten osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana onnistuu!

Rekrytointi.com-palvelussa julkaistuihin LAURA™-järjestelmää käyttävien asiakkaidemme työpaikkailmoituksiin on nyt myös lisätty Hae Osaajapankin profiililla -badge, jonka avulla tunnistat helposti ne ilmoitukset, joissa osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana on mahdollista. Olemme myös keränneet nämä työpaikat Hae helposti -sivuillemme, josta näet jatkossa kätevästi suoraan ilmoitukset, joihin sinun on helppo hakea!

Uusia työmahdollisuuksia myös suoraan sähköpostiisi

Rekrytointi.com Osaajapankissa on otettu käyttöön myös tekoälypohjainen työpaikkojen suosittelu. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Osaajapankkiin rekisteröityneet käyttäjät saavat joka viikko Osaajapankkiin uudet työpaikkasuositukset, jotka perustuvat osaajaprofiilin sisältöön ja rekrytoivien yritysten työpaikkailmoituksiin! Törmäytämme nämä siis keskenään, ja käyttäjät löytävät sopivimmat tekoälyn avulla räätälöidyt työpaikkasuositukset omasta profiilistaan.

Pääset näkemään sinulle suositeltavat työpaikat kirjautumalla tunnuksillasi Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Lähetämme viimeisimmät työpaikkasuositukset myös sähköpostitse käyttäjille kahden viikon välein.


Rekrytointi.comin palvelukokonaisuus työpaikkatarjonnan, Rekrytointi.com Osaajapankin, koulutusmahdollisuuksien, uravinkkien ja piilotyöpaikkauutisten osalta on ainutlaatuinen Suomessa ja tarjoaa hakijalle monipuolisen avun työurallaan eteenpäin.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com