työpaikkasuositukset

Sinulle sopivimmat työpaikkasuositukset saat nyt Rekrytointi.com Osaajapankin profiilin avulla!

Mikko Kuhalampi Apua uran eri vaiheisiin, Etusivu - työnhakuvinkit, Työnhaku

Ylpeänä kerromme, että olemme ottaneet käyttöön tekoälypohjaisen työpaikkojen suosittelun Rekrytointi.com Osaajapankissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Osaajapankkiin rekisteröityneet käyttäjät saavat joka viikko Osaajapankkiin uudet työpaikkasuositukset, jotka perustuvat osaajaprofiilin sisältöön ja rekrytoivien yritysten työpaikkailmoituksiin! Törmäytämme nämä siis keskenään, ja käyttäjät löytävät sopivimmat tekoälyn avulla räätälöidyt työpaikkasuositukset omasta profiilistaan.

Pääset näkemään sinulle suositeltavat työpaikat kirjautumalla tunnuksillasi Rekrytointi.com Osaajapankkiin.

Jos et ole vielä luonut omaa osaajaprofiiliasi Rekrytointi.com Osaajapankkiin, kannattaa se tehdä nyt! Luo itsellesi osaajaprofiili ja tule löydetyksi! Työpaikkasuositusten lisäksi osaajaprofiilin avulla annat rekrytoijille mahdollisuuden löytää sinut Osaajapankista ja parannat siten siis omia työllistymismahdollisuuksiasi.

Päivittämällä profiiliasi aktiivisesti annat potentiaalisille työnantajille viimeisimmät tiedot osaamisestasi sekä varmistat sinulle relevantit työpaikkasuositukset

Täydentämällä osaajaprofiiliasi voit varmistaa, että sinua kiinnostavat tehtävät ja työnantajat löytävät osaamisesi. Koska Rekrytointi.com tarjoaa sinulle automaattisesti työpaikkasuosituksia, on profiilisi huolellinen täyttäminen yhä tärkeämpää. Huolehdithan, että lisäät kaikkiin kohtiin infoa itsestäsi, sekä ansioluettelosi eli CV:n. Kannattaa myös käyttää termejä, jotka kuvaavat hyvin sinun osaamistasi. Näitä voit listata kentässä, jossa kerrot vapaasti itsestäsi, esimerkiksi: asiakaspalvelu, myynti, markkinointi.

Tässä vielä esimerkki, miltä suositellut työpaikat Osaajapankin käyttäjälle näyttävät. Esimerkin osaaja on toiminut IT-alalla moninaisissa tehtävissä sekä projektipäällikön tehtävissä. Tästä syystä hän saa IT-alan ja projektipäällikön paikkoja suosituksiinsa.

työpaikkasuositukset

Esimerkki, miltä työpaikkasuositukset näyttävät osaajaprofiilissasi

Tsekkaa myös vinkkimme miten päivität työhakemusesi vuoteen 2021, josta voit ottaa myös vinkkejä toimivaan osaajaprofiiliin.

Muistathan, että voit myös käyttää Rekrytointi.com Osaajapankin osaajaprofiilia työnhaun pohjana hakiessasi töitä organisaatiosta, joka käyttää rekrytointeihin LAURA™-rekrytointijärjestelmää. Voit hakea helposti osaajaprofiilin avulla siis lähes 200 työnantajan avoimiin työpaikkoihin! Rekrytointi.com osaajaprofiilin hyödyntäminen hakemuksen pohjana tuo helpotusta työnhakuun. Mikäli osaajaprofiilin hyödyntäminen on mahdollista, tulee lomakkeen alussa näkyviin painike ”Hyödynnä osaajaprofiilia”.

Jos sinulla ei vielä ole profiilia Osaajapankissa, voit luoda itsellesi profiilin vaikka saman tien. Saat tunnukset automaattisesti, kun olet lähettänyt profiilisi.

Luo osaajaprofiili

 

Täydentämällä osaajaprofiiliasi voit varmistaa, että sinua kiinnostavat tehtävät ja työnantajat löytävät osaamisesi.

Kirjaudu osaajaprofiiliisi

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com