Antti Hurskainen

Antti Hurskainen — työkokemusta LAURA Rekrytointi Oy:stä

Rekrytointi.com Työskentely meillä 0 Comments

Antti Hurskainen työskenteli LAURA Rekrytointi Oy:ssä (silloinen Uranus Oy) kahteen otteeseen, vuosituhannen vaihteessa ja viime vuosikymmenen alkupuolella. Nyt hän on edennyt talvimatkailuun keskittyvän verkkopalvelun Lumipallo.fi:n toimitusjohtajaksi.

Milloin olit töissä meillä ja mitä teit?
Aloin työskennellä LAURA Rekrytointi Oy:ssä opintojeni ohella jo viime vuosituhannen puolella, tarkemmin ottaen vuoden 1999 kesällä. Muistini mukaan olin LAURA Rekrytointi Oy:n toinen palkattu työntekijä. Työnäni oli palvelujen myynti. Ajan myötä pääsin tekemään myös monia muita mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, kuten sisällöntuotantoa, avustajaverkoston ylläpitoa sekä erilaisia yhteistyöhankkeita. Valmistuttuani kävin hetken aikaa töissä toisaalla, mutta veri veti takaisin ja työskentelinkin LAURA Rekrytointi Oy:ssä aina vuoteen 2004 saakka.

Miten kuvaisit meitä työyhteisönä?
Ihan paras mahdollinen! Työskentely oli innostavaa, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskaa. Olimme tekemässä yhdessä ainutlaatuista palvelua ja se synnytti hyvän yhteishengen. Lisäksi meillä oli pomo, joka aidosti uskoi nuoriin ihmisiin ja kannusti ja tsemppasi eteenpäin. Häneltä opin, että luottamalla ja kannustamalla saadaan enemmän aikaan kuin tiukasti ohjeistamalla ja rajoittamalla.

Miten urasi on kehittynyt tämän jälkeen?
LAURA Rekrytointi Oy on viitoittanut ja ohjannut työuraani eteenpäin varsin selkeästi. Olen tehnyt työurani verkkopalvelujen ja –sisältöjen parissa osittain niillä hyvillä eväillä, jotka sain. Aloitin juuri toimitusjohtajana Lumipallossa ja nykyiseen unelmapaikkaani päätyminenkin on osaltaan LAURA Rekrytointi Oy:n ansiota. Teimme nimittäin LAURA Rekrytointi Oy-työkavereiden kanssa muutaman laskettelureissun Alpeille 2000-luvun alussa ja tällöin huomasin uudelleen, kuinka hieno laji nuoruuteni lempiharrastus laskettelu on. Tämä kokemus synnytti ajatuksen, että joskus olisi mahtavaa työskennellä oman intohimoni parissa. Ja kuinka ollakaan, nyt olen tässä tilanteessa.

Miten työnantajat ovat noteeranneet LAURA Rekrytointi Oy-kokemuksesi?
Erittäin positiivisesti. Uskon, että tämä kokemus ja sieltä saadut opit on ollut varsin ratkaisevassa merkityksessä hakiessani työpaikkoja. LAURA Rekrytointi Oy-aikanani oppimani asiakaslähtöisyys, yhteistyö- ja myyntitaidot sekä yrittäjähenkisyys nousevat erittäin korkealle rekrytointitilanteissa. Lisäksi saadut rekrytointialan sisäpiirin opit, kuten kuinka laaditaan hyvä työhakemus, miten haastattelussa toimitaan ja yleensäkin, kuinka koko rekrytointiprosessi toimii, hyödyttää minua koko työurani ajan.

Mitä haluaisit sanoa sellaiselle nuorelle joka miettii hakeako meille töihin?
Neuvoni on, että kannattaa hakea! Opit takuulla asioita, joita et monessa muussa paikassa opi. Itse opin käytännössä esimerkiksi, että tavoitteiden eteen töitä tekemällä ne ovat oikeasti saavutettavissa. Työurani aikana olen saanut huomata, että pieni yritys on hyvä työpaikka. LAURA Rekrytointi Oy on ollut työpaikkana ehdottomasti parhaasta päästä. Uskon, ettet kadu LAURA Rekrytointi Oy:hyn hakemistasi.

Kuva: Redland / Juho Heikkinen

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com