Mari Tolvanen

Työharjoittelu sisällöntuotannossa – Mari Tolvanen

Rekrytointi.com Työskentely meillä 0 Comments

Suoritin viestintäalan AMK-opintoihin liittyvän työharjoittelun LAURA Rekrytointi Oy:ssä (silloinen Uranus Oy) talvella 2006. Harjoittelussa työskentelin silloisen Uranus.fi-sivuston (nykyisen Rekrytointi.com) sisällöntuottajana. Työharjoittelun loputtua jäin vielä kesätöihin ja myöhemmin viikonlopputöihin päivittämään työpaikkailmoituksia verkkoon.

LAURA Rekrytointi Oy oli juuri sopiva, turvallinen ja posiitivinen työyhteisö nuorelle harjoittelijalle. Töihin oli mukava tulla ja uusien työkavereiden seurassa viihtyi. Työharjoittelu ei ollut pelkkää kahvinkeittoa, vaan harjoittelijalle annettiin sopivasti vastuuta ja oikeita työtehtäviä, joita tekemällä oppi uutta ja sai hyvät eväät työelämässä jatkamiseen.

Sain hyvän kokemuksen internetpalveluiden parissa työskentelystä sekä erinomaisen työtodistuksen, joka vakuutti myös seuraavan työnantajan. Myöhemmin verkkoviestinnästä ja internetmarkkinoinnista tuli iso osa työelämääni. Opintojen jälkeen olen muun muassa tuottanut sisältöä digitaalisen markkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiin sekä toiminut internetpalveluiden markkinointisuunnittelijana mediatalossa. Nykyisessä työssäni SDP:n viestintäsuunnittelijana internet ja sosiaalinen media ovat edelleen keskeinen osa työpäivääni.

Voin lämpimästi suositella LAURA Rekrytointi Oy:tä työharjoittelupaikkana opiskelijoille!

 

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com