Jan-Erik Olin

Työharjoittelu LAURA Rekrytointi Oy:ssä — työharjoittelusta musiikkivideobisnekseen

Rekrytointi.com Työskentely meillä 0 Comments

Milloin olit töissä LAURA Rekrytointi Oy:ssä ja mitä teit?
Suoritin opintoihini liittyvän työharjoittelun LAURA Rekrytointi Oy:ssä työskennellen markkinoinnin assistenttina vuonna 2009. Työnkuvani oli monipuolinen ja se sisälsi mm. erilaisten markkinointimateriaalien työstämistä, sisällön tuottamista yrityksen www-sivuille, kontaktointia eri yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa sekä jonkun verran laskutusta ja juoksevien asioiden hoitamista. Työtehtäväni sisälsivät myös aimo annoksen kansainvälisyyttä, sillä yhteydenpito maailmanlaajuiseen rekrytointiyritysten yhteisöön, jonka osana LAURA Rekrytointi Oy toimii, tapahtui minun kauttani.

Tärkeintä minulle harjoittelua suorittaessani oli se, että koin tekeväni oikeaa työtä enkä keksittyjä tehtäviä. LAURA Rekrytointi Oy:ssä harjoittelijalle annetaan oikea työ ja paljon vastuuta. Koin oman työpanokseni tärkeäksi yrityksen liiketoiminnan kannalta.

Miten kuvaisit LAURA Rekrytointi Oy:tä työyhteisönä?
LAURA Rekrytointi Oy on todella avoin ja rehellinen työyhteisö. Uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja heistä ollaan aidosti kiinnostuneita myös ihmisinä eikä vain työntekijöinä. LAURA Rekrytointi Oy toimii yhtenäisenä ryhmänä, jolla on yhteinen päämäärä ja töissä voit olla oma itsesi.

Miten urasi on kehittynyt LAURA Rekrytointi Oy:n jälkeen?
Pian harjoitteluni jälkeen ajauduin erilaisten sattumien jälkeen tekemään musiikkivideoita. Perustin videoalan yrityksen yhdessä ystäväni kanssa ja tänä päivänä olemme yksi alan nopeimmin kasvavista yrityksistä. (www.anatom.fi)

Mitä haluaisit sanoa sellaiselle nuorelle joka miettii hakeako LAURA Rekrytointi Oy:öön töihin?
LAURA Rekrytointi Oy oli ainakin minulle juuri se oikea harjoittelupaikka opiskeluaikanani. Siellä pääset tekemään oikeaa työtä hyvässä työympäristössä. Mikäli koet, että et hallitse kaikkia harjoittelupaikan vaatimia asioita, kannattaa silti hakea paikkaa. LAURA Rekrytointi Oy:ssä saat kyllä avun ja opastuksen työtehtävien hoitoon!

Hae sinäkin meille työharjoitteluun!

Katso avoimet harjoittelupaikkamme täältä.

Jos työharjoittelupaikkoja ei ole juuri nyt haussa, voit lähettää myös avoimen hakemuksen.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa rekrytointi.com