auto

Idea? Kesätyö autojen parissa

Rekrytointi.com Nuorille, Palvelu, Siivous/Roskat, Yritysideat

Olemme listanneet potentiaalisia yritysideoita, joita saa vapaasti alkaa toteuttaa. Yrittäjän uran voi aloittaa esimerkiksi itsenäisellä kesätyöllä autojen parissa.

Autojen pesulinjoilla on yksi harmillinen puoli. Ne eivät pese helpoimmin kuraantuvia auton piilopintoja eli ovien sisäkarmeja. Jos ei likaa omia käsiään, sisäpinnat jäävät surkean näköisiksi ja tahraavat pahimmillaan vaaleat vaatteet pesulakuntoon. Voisitko sinä ratkaista tämän ongelman?

Valitse ensin huoltoasema, jonka pesulinja on jatkuvasti täynnä. Tarjoa sitten huoltoaseman vetäjälle seuraavaa palvelua: Kysy jokaiselta pesusta tulevalta autoilijalta, voitko pestä auton ovien sisäkarmit. Pesu vie vain pari minuuttia.

Jos pyydät palvelustasi 5 euroa autolta, ja peset kuusi autoa tunnissa, tuntiansiosi on jo 30 euron luokkaa. Suositeltavaa on hankkia maksupääte, jotta voit ottaa vastaan myös korttimaksuja, etkä joudu kirjoittamaan kuittia käsin.

Tällaisen yritystoiminnan voit käynnistää vaikkapa kesätyönä. Tällöin työ on tietysti säidenkin puolesta miellyttävintä. Yritystoiminnan voit siirtää kaverillesi siinä vaiheessa, kun ansiotasosi nousee lähelle 8500 euroa, jolloin toiminta muuttuisi arvonlisäverolliseksi tai kun se nousee siihen lukemaan, joka on verokirjassasi merkitty verovapaan tulon ylärajaksi.

Jos ansiosi eivät nouse päälle 8500 euron, saat tienaamasi summan puhtaana käteen. Kun sinulla ja kaverillasi on työstä hyvä yhden kesän kokemus, voit varmoin mielin suunnitella toiminnan ammattimaistamista ja jatkamista.

Jos olet luonteeltasi aurinkoinen ja sinulla on nöyrää asiakaspalveluhenkeä, löydät varmasti huoltoasemayrittäjän, joka antaa sinulle mahdollisuuden tällaiseen yritystoimintaan. Hyvin hoidettuna tämä palvelu varmasti lisää huoltoaseman pesulinjan myyntiä ja sitä kautta kaikkia muitakin aseman tuottoja, kuten bensanmyyntiä ja kioskin myyntiä.

Lue, mitä tällaisen toiminnan aloittamisessa pitää huomioida.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa rekrytointi.com