Tutustu tuotteisiimme:


LAURA Rekrytointi Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta rekrytoinnista. Kanssamme onnistut rekrytoinnissa ja tavoitat parhaat osaajat!

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com-palvelulle, Rekrytointi.com Osaajapankille ja LAURA™-rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena palveluidemme kotimaisuudesta.

Rekrytointi.com työpaikkailmoittelussa yhdistyvät laadukkuus, kattavuus ja kustannustehokkuus.
Lue lisää
Laadukkuus

Varmistamme, että ilmoituksesi on aina laadukkaasti esillä.

Kattavuus

Verkostossamme on yli 30 suomalaista kumppanimediaa. Mediakumppaniverkostomme tavoittaa verkossa 2,8 miljoonaa kävijää viikoittain.

Kustannustehokkuus

Edullinen hinnoittelu, tavoitat haluamasi kohderyhmän kustannustehokkaasti.

Kaikilla ilmoitustuotteilla tyytyväisyystakuu!


Trustmary Reviews

Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedon uusista sisällöistämme ja tulevista tapahtumista sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Uutishuone

Näin tavoittaa passiivinen työnhakija

Miten tavoittaa passiivinen työnhakija? Näin passiivinen työnhakija haluaa tulla rekrytoiduksi

March 20, 2023Osaajien markkinat käyvät yhä kuumina, ja työnhakijat tietävät sen. Huippuosaajien rekrytointi varsinkaan korkean kysynnän aloilla ei ole helppoa ja työnantajien on pohdittava keinoja, miten houkutella passiivinen työnhakija esiin. Passiiviset hakijat ovatkin erittäin haluttua kohderyhmää rekrytoijien keskuudessa, sillä heiltä löytyy usein jo arvokasta työkokemusta ja osaamista. Moni passiivinen työnhakija tiedostaa.
Read More
Mitä suomalaiset haluavat työltään?

Mitä suomalaiset haluavat työltään?

February 23, 2023Ihmisten työtoiveet vaihtelevat sen mukaan, missä vaiheessa he ovat urallaan ja minkälainen heidän työtilanteensa on juuri sillä hetkellä. Jotkut saattavat olla tyytyväisiä tämänhetkiseen tilanteeseensa, ajattelevat uraansa pitkällä tähtäimellä ja heillä on selkeä suunnitelma nykyisen uransa kehityskaaresta. Jollain on työtarjous juuri parhaillaan pöydällä ja päätös tehtävänä, jolloin toiveet mahdolliselle tulevalle.
Read More
Monilla aloilla on nyt työnhakijan markkinat – ja osaajat tietävät sen

Monilla aloilla on nyt työnhakijan markkinat – ja osaajat tietävät sen

February 8, 2023Mahdollisesta talouden hidastumisesta huolimatta Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan Suomen työllisyysaste jatkaa kasvuaan ja työnantajat tuntevat edelleen irtisanoutumisaallon vaikutuksen. Huippuosaajia ei ole helppo houkutella, etenkään korkean kysynnän aloilla, joilla vallitsee nyt työnhakijan markkinat. Useimmat työnhakijat ovatkin tietoisia houkuttelevuudestaan työnantajille, sillä yli puolta (54 %) suomalaisista osaajista lähestytään useita kertoja vuodessa uusista.
Read More

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.