Tutustu tuotteisiimme:


LAURA Rekrytointi Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta rekrytoinnista. Kanssamme onnistut rekrytoinnissa ja tavoitat parhaat osaajat!

LAURA Rekrytointi Oy:n Rekrytointi.com-palvelulle, Rekrytointi.com Osaajapankille ja LAURA™-rekrytointijärjestelmälle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto Ry:n toimesta oikeus käyttää Avainlippu-merkkiä osoituksena palveluidemme kotimaisuudesta.

Rekrytointi.com työpaikkailmoittelussa yhdistyvät laadukkuus, kattavuus ja kustannustehokkuus.
Lue lisää
Laadukkuus

Varmistamme, että ilmoituksesi on aina laadukkaasti esillä.

Kattavuus

Verkostossamme on yli 40 suomalaista kumppanimediaa. Mediakumppaniverkostomme tavoittaa verkossa 2,9 miljoonaa kävijää viikoittain.

Kustannustehokkuus

Edullinen hinnoittelu, tavoitat haluamasi kohderyhmän kustannustehokkaasti.

Kaikilla ilmoitustuotteilla tyytyväisyystakuu!


Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedon uusista sisällöistämme ja tulevista tapahtumista sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Uutishuone

Suosituimmat työnhakukanavat

Suosituimmat työnhakukanavat – tehokkaimmat kanavat tavoittaa osaajat Suomessa

June 2, 2023Työmarkkinat kehittyvät jatkuvasti, samoin kanavat, joita osaajat hyödyntävät etsiessään työmahdollisuuksia. Osaajat hyödyntävät monipuolista valikoimaa eri tapoja ja kanavia seuraavan urapolkunsa löytämiseksi. Näiden mieltymysten ja trendien ymmärtäminen voi tarjota arvokasta tietoa sekä työnhakijoille että työnantajille. Tässä artikkelissa tutustumme Future of Recruitment – Rekrytoinnin tulevaisuus -tutkimuksen tuloksiin analysoimalla, mitkä ovat suosituimmat.
Read More
Hyödyllisimmät Rekrytointi.com Osaajapankin ominaisuudet

Top 5 hyödyllisimmät Rekrytointi.com Osaajapankin ominaisuudet tehokkaaseen suorahakuun

May 16, 2023Rekrytointi.com Osaajapankki on jo auttanut lukuisia rekrytoijia löytämään osaajia avoimiin tehtäviin. Suomen suurimassa osaajapankissa on jo yli 240 000 osaajaprofiilia. Rekrytointi.com Osaajapankista löydät osaajia kaiken tasoisista tehtävistä – aina ylilääkäristä hitsaajaan. Keräsimme tähän artikkeliin hyödyllisimmät Rekrytointi.com Osaajapankin ominaisuudet, joiden avulla teet suorahakuja tehokkaasti. Hyödyllisimmät Rekrytointi.com Osaajapankin ominaisuudet suorahakuun, osaajavertailuun ja.
Read More
Opiskelijoiden ihannetyönantajat 2023

Opiskelijoiden ihannetyönantajat panostavat vuonna 2023 riittävän korkeaan palkkaan ja työntekijöitä arvostavaan yrityskulttuuriin

May 12, 2023Maailman johtavan työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen erikoistuneen Universum Communications -yhtiön toteuttamasta Opiskelijatutkimuksesta 2023* käy ilmi, että monipuolisten työtehtävien lisäksi opiskelijoiden ihannetyönantajat panostavat nyt riittävän korkeaan palkkaan ja työntekijöitä arvostavaan yrityskulttuuriin. Yli 13 400 korkeakouluopiskelijaa arvioi tutkimuksessa heille tärkeitä työnantajan ominaisuuksia sekä asetti ihannetyönantajat paremmuusjärjestykseen. Sukupuolten väliset erot palkkapyynneissä kasvoivat Universumin.
Read More

Kerro miten voimme auttaa!

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Rekrytointi.com-palvelua, Rekrytointi.com Osaajapankkia ja LAURA™-rekrytointijärjestelmää toimittaa suomalainen ura- ja rekrytointiyritys LAURA Rekrytointi Oy.