Ajankohtaista Uranus.fi:ssä ja HR:ssä 2014

LAURA Rekrytointi Oy Ajankohtaista Uranus.fi:ssä ja HR:ssä

 • LAURA™-rekrytointijärjestelmän tuoteperhe ja logo uusittiin toukokuun aikana.
  Samalla LAURAn kotisivu sai raikkaan ja uudistetun ulkoasun. Sivuista on pyritty luomaan entistä informatiivisemmat, pitäen sisällään mm. yksityiskohtaisemmat tuotekuvaukset sekä rekrytointialan trendeihin tarttuvat blogikirjoitukset. Tutustu tuoteperheeseemme ja sivuihin täältä.

laura-perus750

 • Uranus Oy (nykyisin LAURA Rekrytointi Oy) on mukana Esimies & Henkilöstö -tapahtumassa ja tuo globaalin rekrytoinnin huippuasiantuntijan, Mike Bookerin, Suomeen!
  Messukeskuksessa järjestetään 7.-8.5.2014 Esimies & Henkilöstö -messutapahtuma, joka on yksi vuoden tärkeimmistä HR-ammattilaisten huipputapahtumista. Uranuksella on messutapahtumassa osasto ja lisäksi olemme hankkineet tilaisuuteen pääpuhujan, joka on maailman johtavan online-rekrytointiyhteisön The Networkin toimitusjohtaja Mike Booker.
  Lisätietoja rekrytointiyhteisöstä löydät tästä ja Mike Bookerista LinkedIn-profiilista.

networklogo

 • Sähköisen rekrytoinnin LAURA™-päivän järjestettiin jo kahdeksannen kerran 17.1.2014.
  Eteran auditorio Länsi-Pasilassa tarjosi hienot puitteet tapahtumalle ja paikalla oli lähes sata rekrytoinnin parissa työskentelevää, joista osa oli ennestään LAURA™-järjestelmän käyttäjiä ja osa vasta tutustumassa järjestelmään. Tapahtumassa nähtiin ja kuultiin LAURA™-käyttäjien ja asiantuntijoiden mielenkiintoisia alustuksia sähköisestä rekrytoinnista. Päivässä käytiin läpi mm. seuraavia aiheita:

  • LAURA™-rekrytointijärjestelmän tuoteuutiset
  • Sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinnissa
  • LAURA™-järjestelmän käyttö kansainvälisessä rekrytoinnissa
  • HR- alan tulevaisuuden näkymät

  Lue aiheesta lisää täältä.